LG G Pro 2, üst düzey donanım özellikleri ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G Pro 2, üst düzey donanım özellikleri ile geliyor
LG G Pro 2, gelecek ay 2K çözünürlükte ekran ile gelebilir.

2013 senesini başarılı kapatan Güney Kore devi LG, 2014 içerisinde yeni sunacağı modeller üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni modeller arasında iki önemli akıllı telefon modeli dikkatleri çekerken, üst düzey donanım bileşenleri barındırması beklenen akıllılardan bir yeni amiral gemisi LG G3 olurken, diğeri de firmanın yeni phablet modeli LG G Pro 2 olacak.



LG’nin yeni phablet modeli olacak olan LG G Pro 2, 6″ büyüklüğünde ekran ile gelecek. Bu ekran büyüklüğü firmanın bir süre önce kavisli ekran ile sunduğu diğer phablet modeli olan LG G Flex ile de aynı. LG G Flex 1280×720 piksel çözünürlük sunarken, yeni modelin ise 2560×1440 piksel 2K çözünürlükte ekran ile gelmesi bekleniyor.

Diğer bazı teknik özelliklerine baktığımızda işlemci olarak Qualcomm’un dört çekirdekli işlemci içeren Snapdragon 800 üst düzey modeli kullanılabilir. Ayrıca 3GB sistem belleğinin yer alacağına da kesin gözü ile bakıldığını belirtelim.

Bu sene üst düzey özelliklere sahip amiral gemilerinin 2560×1440 piksel ekrana sahip olması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere bu ekran çözünürlüğüne sahip ilk akıllı telefon Vivo Xpaly 3S geçtiğimiz sene sonunda resmi olarak duyurulmuştu.

LG’nin bu yeni phablet modeli büyük ihtimalle, gelecek ay sonunda İspanya’da MWC 2014, Mobil Dünya Kongresi’nde gün yüzüne çıkacak.

LG G Pro 2, üst düzey donanım özellikleri ile geliyor - MaxiCep
 


Üst Alt