LeTV Max Pro, ultrasonik parmak izi ve iris tarayıcısı ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LeTV Max Pro, ultrasonik parmak izi ve iris tarayıcısı ile geliyor
Adamlar yapıyor yav bizde haberini yapıyoruz :bud:


LeTV Max Pro, Ocak ayı başında Las Vegas’ta düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak…


Çin’in son dönemde dikkat çekmeye başlayan akıllı telefon üreticilerinden birisi de LeTV olurken, firma sunduğu modellerle 2015’de satış rakamlarını oldukça arttırmıştı ve yeni dönemde de bazı akıllı telefon modelleri ile ses getirmeyi amaçlıyor.



2016’da firmanı sunacağı cihazların başında LeTV Max Pro geliyor ve bu yeni akıllı telefonun üst seviye donanım özellikleri ile amiral gemisi seviyesinde pazarda mücadeleye dahil olacağı ifade edilmekte.

Bu ay başında AnTuTu’da ortaya çıkan LeTV Max Pro akıllı telefon gelen bilgilere göre ultrasonik parmak izi tarayıcısı içerek ve bunun yanı sıra Iris tarayıcısı da barındıracak. Bilindiği üzere ultrasonik parmak izi tarayıcısı olarak Qualcomm’dan Snapdragon Sense ID adındaki bir teknoloji gelmişti.

Diğer özelliklere bakacak olursak eğer, LeTV Max Pro akıllı telefon kesin olmayan bilgilere göre 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içerecek olan cihaz ayrıca Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Akıllı telefonun arka yüzünde 21MP kamera yer alacak ve ön kamera da 4MP Ultrapixel olarak gelecek. Yonga seti olarak ise dört çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

LeTV, gelecek ay başında ABD, Las Vegas’ta düzenlenecek olan CeS 2016’da bir etkinlik gerçekleştirmeyi planlıyor ve 5 Ocak’ta bu etkinlikte LeTV Max Pro gün yüzüne çıkabilir.

LeTV Max Pro, ultrasonik parmak izi ve iris tarayıcısı ile geliyor - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Üst Alt