Haber “lenovo Vibe Z” Üst Düzey Akıllı Telefon Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
“lenovo Vibe Z” Üst Düzey Akıllı Telefon Resmi Olarak Duyuruldu
Akıllı telefon pazarının lider üreticilerinden bir tanesi de Çin kökenliLenovo. Özellikle son dönemde dizüstü bilgisayar pazarında en büyük firma haline gelen Lenovo, kendi ana vatanı Çin başta olmak üzere yüksek satış rakamları ile karşımıza çıkıyor.



Geçtiğimiz IFA 2013 etkinliğinde de kendini gösteren firma Vibe X adında ki yeni akıllı telefon modelini duyurmuştu. Firmadan şimdi de Vibe Z adında başka bir akıllı telefon duyurusu geldi.

Lenovo Vibe Z, daha önce K910 olarak biliniyordu. Vibe X’e benzer tasarım ve metal kasa ile geliyor. Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 2.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç alıyor.



Lenovo’nun yeni akıllısı 2GB sistem belleği ve Adreno 330 grafik işlemci barındırıyor. Google Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera gibi özellikler sunuyor.

6.9mm inceliğinde ki Lenovo Vibe X, çok yakında Android 4.4 KitKatgüncellemesi de alacak. Çıkış tarihi ve fiyatı hakkında kesin bilgi ise bulunmuyor.

“Lenovo Vibe Z” üst düzey akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


ygtarsln

ygtarsln

Üye
Vay be.. Lenovo telefon da gördüm :D
 
fk555897

fk555897

Üye
Donanım çok güzel.
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
zaten binlerce bunun gibi android telefon var. Bu özellikte Windows Phone yapsaydı eminim daha çok satardı doğru değil mi?
 
kaanslmz

kaanslmz

Üye
arka yuzu biraz kaba duruyo degisik bi gorunumu var yani
 

Benzer Konular



Üst Alt