Lenovo s90'a başka firmanın ROM'unu yükleme?

Sponsorlu Bağlantılar

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo s90'a başka firmanın ROM'unu yükleme?
Merhaba arkadaşlar,

Lenovo s90 telefonuma başka firmanın arayüzünü yüklemek istiyorum.

İnternette Cyanogenmod gibi biseyler buldum fakat anladigim kadariyle buradan telefonun kendi arayuzunde oynama yapiyorsun(zaten benim telefon icin mevcut degil)

Önceliğim SONY veya HTC Sense arayuzu.Varsa 3. Parti güzel uygulamalarda olabilir.
 


35kurban

35kurban

Üye
root gerektirmiyor direk telefona at yükle
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Kardeşim bu launcher, benim dediğim komple arayüz. Root gerektiriyor zannederken fakat nasil yapıldığını bilmiyorum

Komple ara yüz, ayarlar vs gibi bölümleri değiştirmek istiyorsanız. Cihazını için Z3, S6, Note 5 gibi cihazlardan Port ROM yapılması gerek. Cihazını için yapılmış romlara bakmanız gerekiyor.

Bunlar olmasa bile bir geliştiricinin büyük bir tema paketi yapıp recovery üzerinden kurulama hazır hala getirmesi gerekir ki bunun da beraberin çakışmalar getirmesi gibi bir risk var.

Ben kolay yoldan yapayım bazı temel noktalar değişsin, ikonlar değişsin felan diyorsanız arkadaşların verdiği uygulamalar ve ikonlar ile epey bir benzete bilirsiniz.
 
35kurban

35kurban

Üye
kople arayüzden kasıt ayarlar menü vs gibi şeyler ise rom yüklemen lazım rom dışında sarangni nin de dediği gibi pek sağlıklı bişey olmaz.
 
kanat_58

kanat_58

Üye
Konuyla alakası yok ama yeni aldım telefonu uygulama veya oyun içinde bildirim panelini aşağıya tamamen çekince ekran bir tuhaf oluyor yanıp yanıp sönüyor bunu nasıl kapatabilirim kusura bakma konuyu kirletmiş gibi oldum ama bir türlü bulamadım acaba telden mi kaynaklı yoksa ayardan mı
 

AktivasyoneL

Üye
Paneli Çek bırak tutarak aşağı kadar indirme
 


Üst Alt