layf pılas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
layf pılas
Nokia Servisleri ve Geliştirici AraçlarıNokia cihazla birlikte web uygulamalarını destekleyen tek bulut tabanlı web tarayıcı olan Xpress Browser internet platformunun iki yeni güncellemesini de tanıttı:
  • Nokia Nearby web uygulaması kişilerin yakınlarındaki mekanlarda arama yapmasına ve seçenekleri bir haritada sunarak yeni yerler keşfetmelerine olanak sağlıyor. Servis Nokia Xpress Browser üzerinden ya da Nokia Maps içerisinde bir özellik olarak kullanılabiliyor.
  • Nokia Life+ web uygulaması, milyonlarca insanın günlük hayatlarını kolaylaştıracak eğitim, sağlık, bilgi ve eğlenceyi kapsayan içeriklere erişimini sağlayacak. Nokia Life+ 18 ülkede İngilizce olarak kullanımda.. Nokia Life+, Nokia Xpress Browser üzerinden ya da Nokia Mağaza’dan indirerek kullanılabiliyor.
Her iki servis de Asha Touch akıllı telefonlarda kullanılabiliyor. Bu servislere ek olarak Nokia yeni uygulamalar geliştirmeyi daha da kolaylaştıran yeni web tabanlı bir aracı daha tanıttı. Nokia Xpress Web App Builder ile yayıncılar Asha Touch cihazlar için büyüleyici web uygulamaları oluşturabilecek, başlangıç seviyesindeki geliştiriciler bile web içeriklerini Nokia kullanıcıları için eğlenceli ve sofistike bir web uygulamasına dönüştürebilecek.

Kaynak:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt