laptop seçimi lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firebolt91

Üye
    Konu Sahibi
laptop seçimi lütfen yardım
bugune kadar hp dv5 kullandım yaklasık 4 senedır cok memnunum performansından genel olarak tek sıkıntısı asırı derecede ısınıyor ve sogutucusuz calıstırmaya korkuyorum sankı yanacak sımdı yenılemek ıstıyorum 1400 maksımum butcem fakat hangı markayı arastırmaya kalksam ısınma sorunu yazsam hepsınde cıkıyor arkadaslar oyun oynamayı severım bu putceye maksımum performans nasıl olur tavsıye ve bılgılendırmelerınızı beklıyorum...
 


ANIL

ANIL

Admin
Her notebook ısınır bunu engellemek zor oyun oynayacaksan mutlaka soğutucu kullanmalısın. 7670M ekran kartlı bu modele bakabilirsin. Güncel oyunları orta-üst arası oynayabilirsin :oke:
 

firebolt91

Üye
    Konu Sahibi




» İŞLEMCİ


:​

Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost

Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci


» RAM
:​
4 GB DDR3 (max. 8 GB) Ram


» SABİT DİSK
:​
500 GB SATA (5400 Rpm) HDD


» EKRAN KARTI
:​
Intel HD 4000 DDR3 Max. 1796 MB Ekran Kartı


» İŞLETİM SİSTEMİ
:​
FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)



Nakit / Havale / EFT Fiyatı
1.018 TL
KDV Dahil


fiyat olarak bu cok cazıp geldı sadece ekran kartına kafam takıldı bıraz nasıldır dıye tabı bırde hp ısınma meselesı =)ekran kartı hakkında bılgısı olan varmı
 
ANIL

ANIL

Admin
Intel HD 4000 ile oyun oynamak mantıklı değil. Zaten güncel oyunları oynamak imkansız. İnternet için kullanılabilir. Fps değerlerine linkten bakabilirsin.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hd 4000 ile pes bile oynayamazsın. Oyun oynamak istiyorsan 1300-1400 gibi bütçen varsa tavsiyem gt630m veya üstü ama üstü olanlar pahalı olur biraz ya da AMD hd 7670'li bir cihaz bulabilirsin işlemcide i5 olsun tamamdır zaten :oke: uzak duracağın markalar zaten hp'den dilin yanmış yanaşma casper ve packard bell olsun samsung lenovo asusa güvenebilirsin ısınma sıkıntısı yok.
 
ecel54

ecel54

Üye
hd 4000de ram bile yok :)
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İnternet vs ofis kullanıcıları için tasarlanan bir grafik kartı o yüzden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt