laptop ekran kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
laptop ekran kartı
arkadaşlar ekran kartım toplam 1798 mb fakat paylaşılmış ekran kartı 256 mb olarak gözüküyor. Bunun hepsini paylaşmak gibi birşey yok mu? Eğer yoksa kalan mb lar ne ise yarıyor?

ANIL

ANIL

Admin
hepsini kullanabiliyorsun fakat ramden alıyor...

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
bana hiç 1798 mb ekran kartı ve 4 gb ram varmış gibi gelmiyor. Oyunlarda hep kasiyor bu nedendir

BreakerZote

BreakerZote

Üye
64 Bit Ekran Kartından Fazla Bişey Bekleme

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
64 bit derken anlamadım. Madem 1798 mblik ekran kartını kullanamayacagim nden bu kadar ekran kartı koymuşlarki

ecel54

ecel54

Üye
anladığım kadarıyla senin ekran kartın paylaşımlı 256 mb. sistemin gerekli gördüğü zaman ( yani 256mb yetmediği zaman) 1798 mb kadar harddiskte sanal bellek kullanıyor.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
fakat assassins creed revelations oyununu yükledim. Bu oyun 512 mb ekran kartı istiyor fakat benim laptop bu oyunu çok kasarak açtı ne 4 gb ram fayda ettı nede 1798 mb ekran kartı. Benim ne yapmami önerirsıniz arkadaşlar. Bunların hepsini kullanmam için bir yol yok mu

ecel54

ecel54

Üye
o zaten kullanır 256 mb dan sonrası harddiskte olduğu için kasar. yani senin ekran kartın 256mb 512mb lık ekran kartı performansı bekleme.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
eee ne biçim iş bu madem 256 mb tını kullanacağıZ nden 1798 mb ekran kartı demişler ki. Peki ben xp yüklesem oyun oynarken donma olur mu

ecel54

ecel54

Üye
kim diyor 1798 mb ekran kartı :D. xp geçmen birşeyi değiştireceğini zannetmiyorum. ram yeterli cpu'nu bilmiyorum. ekran kartı sorun çıkartıyordur , arkadaşında dediği gibi o ekran kartından pek bişe bekleme

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
şimdi birşey fark ettim oyun oynarken bataryayla oyunu kasiyor fakat şarjdayken oyun hızlanıyor. Acaba batarya bozuk mu

ecel54

ecel54

Üye
laptoplarda sistem derecelendirme yaparkende sarjda olmasını istiyor. demekki sarjda daha iyi :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
mevzu boş yere uzamış gitmiş...
oyunda performansı ekran kartı belleği vermez..

isterse senin ekran kartın 6144MB olsun... ama işe yaramaz..
grafik işlem performansı yetersiz oldugu için oyunda kasma yapıyor.. :oke:

yani ekran kartın düşük performanslı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...