Lamparda dev teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Lamparda dev teklif
Lampard'a dev teklif
İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in, İngiliz futbolcu Frank Lampard için inanılmaz bir öneride bulunduğu bildirildi. Real Madrid, FC Chelsea takımının İngiltere Premier Ligi'nde 50 yıl aradan sonra şampiyon olmasında büyük katkıları bulunan Frank Lampard'ı İngiliz kulübünden satın almak için 36.4 milyon dolar (49.5 milyon YTL), Michael Owen ve Santiago Solari'yi önerdi.

Lampart'ın menajeri Steve Kutner, yaptığı açıklamada, İngiliz oyuncu için Real Madrid gibi büyük bir takımın öneride bulunmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Ancak Lampard, Chelsea'de çok iyi bir sezon geçirdi. Chelsea, kalmasını istediği sürece burada kalmak ve takımının daha fazla kupa kazanmasına katkıda bulunmak istiyor" dedi.
 

the_patriot

Üye
yeter ya bu kaç oldu, bence 100 oldu kardeşim sitede yayınlanan bütün haberleri yayınlıyorsun, hemde 1 kaç kez yazdığın haberlerin yarısından fazlası sitede var bazılarını da sen yazmışsın, :off: :off: :off:

post sayısı için spor bölümünü kirlettiğin için seni kınıyorum (post sayısı için dedim , çünkü daha önce de uyarmıştım ama sen aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun) :off: :off: :off:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Murat Alper
Cevap
0
Görüntüleme
406
Murat Alper
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
469
doctorrr
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
369
Kingmortall


Üst Alt