KralBaykus
Üye
Kuzu Buğulama
1 kilo kemikli
2 kaşık tereyağı
25 adet arpacık
1 baş
tuz
2 bardak sıcak su
Kemikli iri doğranmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eti 2 kaşık tereyağı
25 adet arpacık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ı 1 baş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tuz
2 bardak sıcak su
Kemikli iri doğranmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
etini tencereye alın, 2 kaşık yağı eritip aynı tencereye arpacık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
larını,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve tuzu ilave edip ateşe oturtun, arada bir olamak üzere 2 bardak sıcak su katıp kapalı tencerede, orta hararetli ateşte, 1,5 saat pişirin