Kuzu Buğulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Kuzu Buğulama
1 kilo kemikli eti
2 kaşık tereyağı
25 adet arpacık ı
1 baş
tuz
2 bardak sıcak su

Kemikli iri doğranmış etini tencereye alın, 2 kaşık yağı eritip aynı tencereye arpacık larını, ve tuzu ilave edip ateşe oturtun, arada bir olamak üzere 2 bardak sıcak su katıp kapalı tencerede, orta hararetli ateşte, 1,5 saat pişirin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
274
Baydırman
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
428
Gulu Gulu
Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
309
PALA.
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
462
Gulu Gulu


Üst Alt