Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugun yahudiler bile çift tırnak harici yemiyor biliyor musun şapşik. hırıstıyanlar ise önüne gelen b?ku yiyor. hatta Ustad Kadir Mısıroğlundan dinlemiştim. domuzlar kıskançlığı olmayan varlık demişti.gerçektende öyle 1 dişinin 10 tane adayı var aynı bizim tr deki ünlüler gibi.ne utanma ne ahlak nede kıskanma var. bununda domuz etinden kaynaklı olduğunu savunuyordu. bencede mantıklı.mesela bizim garadenize bak çoğu troit hastasıdır çünkü lahana yemekten bayağı artıyor.o yüzden şapşik bu yahudiler müslüman olacak ama direniyor kıtapsizlar.
gonyalı
Üye
Konu Sahibi
Yahudi kardeşlerimizi seviyoruz ve bip destekliyoruz
onlar insan da değil. en şey toplum o kitapsızlardır unutma. Allahu tealanın en çok laneti belkide onların üzerinedir şimdi ayetmiydi hadismıydı tam hatırlayamadım bir şey vardu buknuda
onlar insan da değil. en şey toplum o kitapsızlardır unutma. Allahu tealanın en çok laneti belkide onların üzerinedir şimdi ayetmiydi hadismıydı tam hatırlayamadım bir şey vardu buknuda