"Kupaya talibiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Kupaya talibiz"


Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinin belli olmasının ardından NTV Spor'a değerlendirmelerde bulunan Volkan Demirel, takım arkadaşlarına güvendiğiniz ve bu nedenle Avrupa Ligi'nde kupaya talip olduklarını söyledi.
C Grubu'ndaki rakipleri karşısında, kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu vurgulayan Volkan Demirel, "Kura çekimini izledik, her zaman hangi takımı çekersek çekelim rakiplerimizin çok da önemli olmadığını söylüyorum. Çünkü önemli olan bizim ne yaptığımız. Önemli bir kura çektiğimize ve Fenerbahçe için hayırlı olacağına inanıyorum" dedi.
Spartak Moskova karşısında talihsiz bir şekilde elendiklerini de söyleyen Volkan, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyorduk ama olmadı şimdi hayat devam ediyor. UEFA Kupası'nda grupları geçip gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çıkan gruplardan kupaya doğru ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Ben şahsen kupayı alabileceğimize inanıyorum. Takımımızın sadece zamana ihtiyacı var. Spartak Moskova ile oynadığımız maçta onadığımız ikinci yarı ortada. Yaşadığımız tüm bu olaylarla tecrübeleniyoruz" diye konuştu.
Kırgınlıkları geride bıraktıklarını ve artık Avrupa Ligi'nde zirveye kadar gidebilmeyi umduklarını ifade eden tecrübeli kaleci, "Üzüntüler, kırılmalar geride kaldı. Birbirimizi her zaman motive ederek ilerlememiz gerekiyor. İki üç maçtır ben de tribündeydim. Takıma destek verdim. Biz taraftarımızla birlikteyken daha güçlüyüz. Hedeflerimizi yüksek tutmak gerekiyor. Biz takım olarak inandığımız sürece umulmadık başarılara imza atabiliriz diye düşünüyorum. Tüm takım arkadaşlarım benim gibi düşünürse UEFA Kupası'na talibiz diyebiliyorum. Getiremezsek de Türk bayrağını temsil edeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.
Marsilya ile ilgili olarak Volkan Demirel, "Marsilya takımı Fransa'nın köklü kulüplerinden Eskişehir ile karşılaştılar ve onları yarış dışı bıraktılar. Eskişehir taraftarlarının da bizi destekleyeceğini düşünüyorum. Avrupa'da oynana maçlar ülke ile alakalıdır. Biz Türkiye'yi temsil edeceğiz. Avrupa'da mücadele eden her takımı desteklemek gerekiyor. Marsilya ile gruptan çıkmak için mücadele edeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Topu ileri taşıyan iyi bir orta saha almalıyız ...
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Marsilya Bence S.Moskova'dan Güçlü, Spartak Moskova'yı Yenemeyen Nasıl Uefa Kupasını Alır Düşonemiyorum:)

İlahi Volkan, Evinden Aldırmakla Kupayı Almayı Karıştırmışsın:D
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sisirme topla kupa alınsa İngiliz Milli Takımı almadık kupa bırakmazdı.
Forvet ile defans arasında köprü olusturabilecek efektif top yapabilen bi oyuncu almamız lazım.
Çok iyi tanıdıgım Meireles bu konuda tam nokta transfer degil ama çok faydalı olacaktır suanki durum için.
Bi Selçuk degil tabi Aykut hocanın gözünde ama olsun 1-2 maç oynatsın yeter..
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Takımın başında Kocaman olduğu müddetçe Volkanın bu rüyası gerçeğe dönüşmez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt