Kupa Müzemizde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Kupa Müzemizde





Ulusumuzun her bir bireyinin hakkını korumak ve onu savunmakla yükümlü bir bakanın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın, geçen sezonki şampiyonluğumuza yönelik bir takım ince planları olduğunu üzülerek ve dehşete kapılarak takip etmekteyiz.


Sayın Bayraktar'ın Trabzon halkına yönelik yaptığı konuşmayı, en iyi niyetli bakış açısıyla 'ucuz popülizm' olarak nitelendirmek istesek de, milyonlarca taraftarıyla sportif ve tesisleşme anlamında Türkiye'ye büyük değer sağlayan 'Fenerbahçe' markasına yönelik bu sözleri kabul etmek veya görmezden gelmek hiçbir şekilde mümkün değildir.

Bugüne kadarki her açıklamamızda, kulübümüze yönelik sistematik bir linç ve karalama kampanyası olduğuna dikkat çekmiş; adil yargılama ve sürece dair eşitlik istediğimizi vurgulamıştık.

Ancak, Sayın Bayraktar'ın
"Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuz'un kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuz'un kupasını da Trabzonspor'un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek"
şeklindeki açıklamaları, bir bakanın, fanatizmle birlikte eşitlik ve adalet duygusundan ne kadar uzaklaşabildiğinin en açık göstergesidir.


Milyonların hiçbir menfaat beklemeksizin gönül verdiği, Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan Fenerbahçe'ye yönelik bu tutumu çok açık bir dille reddediyor; en iyi niyetli bakış açısıyla bu durumu 'sınırı aşmak' olarak nitelendiriyoruz.


Bu bağlamda, gerekli mercilerin gerekli adımı atacağına olan inancımızı kamuoyunun bilgisine sunuyor; alın terimizle, emeğimizle ve hakkımızla kazandığımız 18.şampiyonluğa ait kupanın açıklanan ya da açıklanmayan her tür ince hesaba karşın dün olduğu gibi yarın da müzemizde olacağını hatırlatmak istiyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ



 


arslansem

arslansem

Üye
Bu adam TT Arena'nın açılışında merhum Özhan Canaydın ile ilgili ileri geri konuşup taraftarı tahrik eden adam olmalı.Gerisi malum.Bizim için çok büyük saygısızlık yapınca fenerliler başbakana rezil oldunuz diye dalga geçmişlerdi şimdi ne hissediyorlar acaba
 
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Basbakanda Fenerbahceli o da Fenerbahceyle ilgili konussun onun sozunun ustune kim soz soyleyebilir,yol buysa tabii
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Herhal de o lafı gece 12 den sonra söylemiş olmalı , o bakan denen zavallı kişilik...

Sonuna kadar alın teri olan kupamız , MÜZEMİZDE ...:oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: arslansem
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
güldürdün ali:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt