Kulüpler Birliği Canaydında Birleşti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kulüpler Birliği Canaydında Birleşti
Birinci Futbol Ligi Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için yapılamazken, 14 kulübün başkan ve yöneticileri Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın başkan olmasını istediklerini açıkladılar.

<div align="center">http://www.ntvmsnbc.com/news/213975.jpg</div>

Aralarında Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın&#8217;ın da bulunduğu 14 kulübün başkan ve yöneticileri Sheraton Otel&#8217;de biraya gelip, 7 Aralık Çarşamba günü yapılacak genel kurula tek adayla gidilmesi için strateji belirledi.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Ankaraspor temsilcilerinin yer almadığı Sheraton Otel&#8217;deki toplantı sonrasında 14 kulüp adına bir açıklama yapan Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Özhan Canaydın&#8217;ı ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.

Tanrıverdi, genel kurul toplantısının birliktelik sağlanamadığı için yapılamadığını ve bir araya gelen 14 kulübün önümüzdeki hafta yapılacak genel kurulda birlikte hareket etme kararı aldıklarını ifade ederek, &#8220;Birliği sağlayıp, tek adayla seçime gitmemiz gerekiyordu. Bugün yaşananlar nedeniyle seçim gerçekleştirilemedi. Bir gecede aday çıkınca böyle oldu. Bugüne kadar hep tek adayla seçime gidilmişti. Yine tek adayla seçime gidilmesi gerekiyordu. 14 kulüp önümüzdeki 1 hafta içinde aynı kararlılıkla, birlikte hareket edeceğiz&#8221; diye konuştu.

Toplantının son anda organize edildiğini dile getiren Tanrıverdi, &#8220;Katılmayanların da haberi olsa katılırdı. Onların da farklı düşündüğünü sanmıyorum. Önümüzdeki hafta birlik sağlanır. Tek aday üzerinde uzlaşırız&#8221; dedi.

GENEL KURUL ERTELENMİŞTİ

Başkanlık seçiminin de yapılacağı Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için bugün gerçekleştirilememiş, Başkanvekili Hikmet Tanrıverdi, bir aday belirlemedikleri için toplanamadıklarını söylemişti.

HİLMİ GÖKÇINAR TEPKİLİ

Kulüpler birliği başkanlığına aday olan Ankaraspor Kulüp Başkanı Hilmi Gökçınar da, yapılamayan genel kurul sonrası, tek aday fikrini kendisinin de desteklediğini belirterek, &#8220;Burada konuşulması gerekenlerin başka yerlerde konuşulması etik değil. Ben arzu ederdim ki, bugün burada toplanalım, büyüklerimiz bize yol göstersin. Uzlaşma sağlanacaksa burada sağlansın. Sağlanamazsa, bir hafta sonraya da bırakılabilirdi&#8221; diye konuşmuştu.

Anlaşmaya varılan toplantıya, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Ankaraspor temsilcileri katılmadı.

<span style="font-size:8pt;line-height:100%"><span style="font-family:Comic Sans Ms">NTVMSNBC - AA</span></span>
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Uysal adam ama bildiğim kadarıyla seçime girmeyecek gs&#39;de..
 
Caine

Caine

Üye
zaten seçimede girse kazanması çok küçük bir ihtimal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt