• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Kullan-At Telefon Şarjı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Kullan-At Telefon Şarjı
Kullan-At Telefon Şarjı

İthalatçı Serdar Kocaoğlu’nun her biri 3 watt güce sahip dört adet lityum pilden ürettiği, portatif kullan-at telefon şarjı, piyasaya çıkalı 1 ay olmasına rağmen şimdiden yok satmaya başladı.

39 yaşındaki Kocaoğlu’nun patentini aldığı ve Telpil adıyla satışa sunduğu
ürünkesintisiz 120 dakika konuşma süresi sağlıyor.

Fiyatı 7.5 YTL olan Telpil, hiçbir elektrik bağlantısı olmadan avuç içi genişliğinde bir paketin ucuna bağlı soket yardımıyla telefonu şarj ediyor. Bayilik kanalıyla satılan Telpil için Almanya, Fransa Belçika, Hollanda, İngiltere, İtalya, İran, Kazakistan ve Azerbaycan da sıraya geçti.

HEDEF 12 MİLYON ADET

Telpil Türkiye Distribütörü Okan Koşar, “İlk yıl için satış hedefimiz 12 milyon adet. Yay-Sat bayilerinden bakkallara, cep telefonculardan tekno marketlere kadar nerede kontür satılıyorsa her noktaya girmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Ürünü 1.5 yıl önce geliştirmelerine rağmen, yasal prosedürün tamamlanmasıyla geçtiğimiz aralık ayında piyasaya çıktığını belirten Koşar, Telpil’in Nokia, Samsung, Motorola, Panasonic,
Sony Ericsson ve Blackberry’lerde kullanılabildiğini belirtti. Koşar, “Bu markalara ait modellere uygun girişlere sahip 30’lu Telpil standımız var. Tüketici telefonunun markasına ve modeline uygun olan Telpil’i alıyor. Telefonunu şarj ettikten sonra atabiliyor. İçinde kurşun, cıva ve katminyum gibi maddeler olmadığı için çevreyi de kirletmiyor” diye konuştu.

RAF ÖMRÜ 1 YIL

Ankara, İzmir, Antalya, Adapazarı, Diyarbakır, Siirt, Gaziantep, Adıyaman, Mardin, Samsun, Aksaray, Denizli, Kütahya, Bursa ve Afyon’a bayilik verdiklerini ifade eden Koşar, kurumsal üretim yapmak için spor kulüpleriyle de görüşmeye başladıklarını belirtti. Raf ömrü 1 yıl olan Telpil’in satışlarından Kimsesiz Çocuklar Vakfı ve Omurilik Felçlileri Derneği’ne de kaynak aktarılacağını belirten Koşar, Çin’deki üretimin paketleme kısmını Türkiye’ye getirerek istihdamı artıracaklarını söyledi.

Akşam

azomania

azomania

Üye
Pahalıymış be.Türkiye'de tutmaz bu...yurdum insanı böyle şeylerle uğraşmaz.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Evet Tek Kullanımlık Için 7.5 Ytl Pahalı

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ovvvvv Pahalıymış Ya Harbiden 7.5 YTL:(...3-4 Civarı Olsa Belki Olurmuş

leiche

leiche

Emekli Yönetici
indirim istiyoruz :P

neslein

neslein

Üye
güzel bişey ama gercekten pahalıymıs leiche nin dedigi gibi indirim istiyoruz :D:D

technonur

technonur

Üye
bakkalda fln 3-4ytl ye bulunsa tamamda ben şimdiye kadar hiçbiyerde görmedim 1000 mağazanın 1inde görüceksem ztn ne işime yarar işe ztn acil durumlarda yarar kaldıkı ben telimi tatilde evde unutmuş biri olarak hiç zorluk çekmedim :)

Altun.

Altun.

Üye
hymm gerçekten zekice tam ihtiyaca yönelik ama sizinde dediğiniz gibi tuzlu

safakk

safakk

Üye
çok pahalı ve gereksiz bence:coold:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
bencede pahalı

skymonarch

skymonarch

Üye
elektrik daha ucuz be yaa arabada her yerde bulunur snucta sarj

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
pahalı bence

cuneytt1

cuneytt1

Üye
ben hiç rast gelmedim

birol_31

Üye
telefon dükkanlarına ve telefonculara toptan satışımız vardır.en az 200 tane almak isteyenlere tanesi 1 tl den verilir.100 tane almak isteyenlere de tane 1,50 tl den verilir. Elimizde sadece nokia kalın ve ince uç ve samsung e250 şarjı vardır.

Tel :05385577392

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt