Kulaklık takılı değilken telefon müzik sesini dışarıya vermesin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık takılı değilken telefon müzik sesini dışarıya vermesin...
Benim sorum şudur:
Şimdi kulaklık takılı iken malum telefon müzik sesini dışarı vermiyor. Ama N73'ün kulaklık girişi çok yalama ve en küçük temasta oynuyor. Bütün ses anında dışarıda... Otobüste final çok kötü bir durum oluyor, yaşayan bilir. Bir şekilde kulaklık takılı değilken müzik sesinin dışarı verilmemesi sağlanabilir mi?
 


oguziverson

oguziverson

Üye
aynı sorun bndede var ve bu beni deli edio.dediğin gibi birşey olsa çok güzel olur ama sanmıorum malesef...:(:(:agla
 

furuko71

Üye
sezsize alın teli
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yapcak bişey yok
 

YARBAY219

Üye
gerçekten yapacak bişey yok
 
blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
N okia'nın yeni Bluetooth kulaklık seti uyumlu her türlü cep telefonu ve mobil müzik cihazı ile kablolu yada kablosuz müzik dinleme ve elsiz arama sağlıyor. Aktif gürültü giderme özelliğine sahip olan Nokia BH-905 Bluetooth Stereo Kulaklık müzik ve arama özelliklerini bir arada sunuyor. Wolfson Microelectronics'in yeni aktif gürültü engelleme teknolojisini kullanan Nokia Bluetooth kulaklık arka plandaki sesleri yok ederek kristal netliğinde bir ses kalitesi sağlıyor. Temiz bir ses kalitesi sunan aktif gürültü engelleme sistemi ilk defa Nokia BH-905 Bluetooth Stereo kulaklık setinde kullanılıyor
Nokia BH-905 kulaklık
"Devrimsel nitelikteki gürültü engelleme teknolojisi sayesinde bu yeni kuklalık setimizin sunduğu genel müzik deneyiminin eşi benzeri yok. Entegre arama kontrolü özelliği sayesinde gelen aramalarla şarkı dinleme arasında kolaylıkla geçiş yapılabiliyor," diyen Nokia Orijinal Aksesuarlar Eğlence Bölümü Müdürü Jarno Piironen sözlerine şöyle devam etti: "Kentte yaşana insanlar hemen her yerde genel bir gürültü ortamı ile sarılmış durumdalar ve sessizlik adeta bir lüks haline gemli durumda. Bu kulaklık setimizin yüksek kalitede müzik dinleme ve telefon aramaları gerçekleştirme konusunda en yüksek standartları karşılayacağına ve aynı zamanda insanların dinlenmek istedikleri özel zamanlarda sessizlik lüksünü sunacağına inanıyoruz."



Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-905
ama cok pahalı bir yöntem!!!!
 
sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bnce bu kulaklığı alacağınıza 6300 alın onda 3.5 mm jack girişi var en iyi çözüm bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt