Küçük Esnaftan Kaliteli Ürün Atağı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Küçük Esnaftan Kaliteli Ürün Atağı


Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, "Tekstil markası nasıl kaliteli bir mal satıyorsa benim esnafım da aynı şekilde kaliteli ürün satıyor" dedi.

Yaz sezonundan umutlu olduklarını söyleyen Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, esnafların artık markalarla aynı kalitede ürün sattığını söyledi. Başkan Akbaş, "Kış sezonu iyi geçti. Kötü bir durumla karşılaşmadık. Yeni yaz sezonunda tüm üyelerimiz markalara karşı, güzel bir performans gösteriyor. Şimdiki marka ile markası olmayan ürünler hemen hemen aynı. Sadece markanın bir farklılığı var. Artık eskisi gibi ayrım kalmadı. Bunların hepsi bitmiş durumdadır. Tekstil markası nasıl kaliteli bir mal satıyorsa benim esnafım da aynı şekilde kaliteli ürün satıyor. Markanın fiyat farkı sadece yüzde 50 farklı. Şu anda kaliteden anlayan tüm tüketicilerimize şunu söylüyorum: Hangi esnafımdan alışveriş yaparsa yapsın, aradaki farkı anlayacaktır. Fiyatlar artık çok cazip ya da çok ucuzdur" diye konuştu.
Tüketicilerin küçük esnafı hiçbir zaman bırakmaması gerektiğini söyleyen Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, "Vatandaşlarımız hangi grupta olursa olsun esnaflarımızı asla yalnız bırakmasınlar. Bugün bir takım elbisenin maliyeti 80 lira iken markalar bunu 400 liraya satıyorlardı. Ama benim küçük esnafım, bunun maliyetini düşürüp 150 liraya satmaya başladığı için büyük firmalar fiyatı düşürmek zorunda kaldılar. Şu an ki canlılık, ilkbahar başlangıcıdır. Esnaflarımız da güzel bir hareketlilik var. Yeni yapılan ürünleri her esnaf tezgahına koydu. Esnafımızın bu yazı çok iyi atlatacağına inanıyorum. Halkımız esnaflarımızdan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler" şeklinde konuştu. - Samsun
 


WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
nerde olduguna bakar misin ? :d:
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
konu gerekli yere taşınacaktır...
 

Benzer Konular



Üst Alt