Kritik gün salı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kritik gün salı!
Çiçeği burnunda teknik direktör Tayfur Havutçu'nun şike ve teşvik operasyonu kapsamında tutuklanması Beşiktaş'taki bütün dengeleri alt-üst etti. Genç çalıştırıcının masum olduğunu her fırsatta dile getiren başkan Yıldırım Demirören, Havutçu'nun aklanacağına inansa da olası bir ters durum için B planını hazır bulunduruyor.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu ve Jorge Mendes'le birlikte çalışmalarına hız verdi. Portekizli Carlos Quieroz ve İspanyol Quique Sanchez Flores'le görüşen Demirören'in yeni teknik direktörü salı günü yapılacak olan kulüp toplantısında açıklayacağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre takımdaki Portekizli futbolcuların fazla olması nedeniyle Quieroz'la anlaşmaya çalışılacağı bildirildi.

Michel de listede

Öte yandan FIFA menaceri Marco Kırdemir, Michel olarak bilinen Jose Miguel Gonzales del Campo'nun Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Kırdemir, Guti ile Simao'nun da Michel'i iyi tanıdığına dikkat çekti. Ayrıca deneyimli teknik adamın sporcu psikolojisini çok iyi bildiğini ve Beşiktaş'a gelirse başarılı olacağını iddia etti.Kaynak: Fanatik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt