Kral kaldığı yerden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Kral kaldığı yerden
Kral kaldığı yerden
Semih, geçen sezon yedekti ama kulübeden gol kralı olarak çıkmayı başardı... 2008'de milli formayla yıldızlaştı, MTK'yı bitiren adam olup sezona fırtına gibi başladı.
7.8.2008



Gecenin kahramanı
Fenerbahçe'nin son dönemde parlayan yıldızı olan Semih Şentürk, şovuna kaldığı yerden devam ediyor... Geçtiğimiz sezon genelde Kezman’ın gölgesinde kaldı, yedek oturdu ama asla kapris yapmadı, aksine daha çok çalışıp formayı kaptı. Kulübeden çıkıp 2008-2009 sezonunun gol kralı olmayı başaran genç yıldızın bir sonraki durağı ise Avrupa Şampiyonası oldu. 2008’de adından sıkça söz ettiren ve alkış almayı başaran Ay Yıldızlılar’ın göz bebeği haline gelen Semih Şentürk, dünkü karşılaşmanın da kahramanıydı.
‘Takımın başarısıdır’
Kadıköy'de oynanan ve 2-0 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle biten müsabakanın Macaristan’daki rövanşında Güiza ile birlikte hücum hattını oluşturan Semih Şentürk, MTK’nın umutlarını çok erken bitirdi. Perdeyi 5. dakikada açan Sarı-Lacivertliler’in golcüsünü durduramayan ev sahibi ekibin savunması Semih’in şovunu izlemek dışında bir şey yapamadı. Karşılaşmanın 61, 79 ve 81. dakikalarında birer gol daha atan Kral, “Fırsatları iyi değerlendirdim, güzel bir geceydi. Ama bu benim değim, takımın başarısı” dedi.
Rekora doğru
19. Avrupa Kupası karşılaşmasında 8. golünü atan Semih, bu alanda da önemli bir rekora koşuyor. Milli oyuncu, Avrupa’da bir maçta 4 gol atan ikinci Türk futbolcusu oldu. 1971’de ligde gol kralı olan Fethi Heper, 29 Eylül 1971’de Kupa Galipleri Kupası’nda Eskişehirspor formasıyla Finlandiya temsilcisi Mikkelin’e 4 gol atmıştı. Fener’in Avrupa arenasındaki diğer skorerleri ise Alex (38 maç 9 gol) ve Deivid’i (18 maç 6 gol).
Rıdvan Dilmen’e formalı teselli
Türkiye’nin önde gelen yorumcularından Fenerbahçe’nin eski oyuncusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen, 9 sene önce yaşadığı üzüntünün tesellisini Semih’ten aldığı formayla buldu. Bilindiği gibi Fenerbahçe’nin MTK’ya İstanbul’da 2-0 yenildiği maçtan sonra teknik direktörlük görevinden ayrılmıştı. Canlı yayın esnasında Semih ile röportaj yapan Loran Vayloyan kulaklık aracılığıyla Dilmen’in Semih’in formasını istediğini iletti. Semih ise, “Rıdvan hoca istiyorsa veririm” dedi.
 


YsF_90

YsF_90

Üye
ee kralımıza durmak yakışırmı, kaldığı yerden devam tabikide. sadece semih için değil güiza'nında kaldığı yerden devam etmesini istiyoruz. haber için teşekkür ederim kardeşim.
 
schumici

schumici

Üye
ee kralımıza durmak yakışırmı, kaldığı yerden devam tabikide. sadece semih için değil güiza'nında kaldığı yerden devam etmesini istiyoruz.

çok doğru demişsin kardeşim üstüne bişey eklemek imkansız. haber içi çok teşekkürler:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt