Korsan Pusula 3D Web Tabanlı Korsan Oyunu Ön Kayıtlar Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Roadscrat

Üye
    Konu Sahibi
Korsan Pusula 3D Web Tabanlı Korsan Oyunu Ön Kayıtlar Açıldı
Merhabalar,

Oyunumuzun daha önceden bu ufak bir duyursunu yapmıştık ve bu zamana kadar geçen sürede bir süre oyunumuzu teste tabi tuttuk ve herhangi bir sorun göremedik ve biraz daha ileriye giderek son kalan gelişmeleride tamamlayarak ön kayıtları açmaya karar verdik.

-Oyun Konusu ve Oynanış-

Açık denizlere açılmak ve korsan olmak isteyen herkesin oynayabileceği 3 boyutlu aksiyon dolu bir oyun, oyunda korsan gemileri batırarak altın kazanabilir deniz canavarlarını öldürerek kristal kazanabilirsiniz bunun yanında etkinlik gemilerini patlatarak son ganimeti alabilir ve gemiden düşen sandıkları toplayarak onlardanda hediyeler kazanabilirsiniz.
Özel etkinlik haritalarına giderek farklı ödüller toplayabilirsiniz ayrıca oyunda pvp haritalarına giderek çevrimiçi oyuncularla savaşabilirsiniz.

Kendi filonuzu kurarak oyunda adaları ele geçirebilir daha fazla ganimet kazanabilirsiniz, filo arkadaşlarınız ile büyük savaşlara ve etkinliklere katılabilir oyunun en güçlü filosu olup liderliği ele geçirebilirsiniz.


Sponsorluk & Bağış

Şunu belirtmek isteriz ki oyunumuza hiçbir şekilde finansal açıdan yatırım yapılmadan geliştiriyoruz ve buda geliştirme süresini uzatıyor ve bizi zorluyor fakat oyun ilerledikçe artık gelişitirmeden öteye sunucu masrafları ve reklam masrafları çıkmaya başladı ve kullanıcılardan maddi destek isteğinde bulunmaya başladık sonuçta oyunu oynayacak oyuncular sizlersiniz ve oyunun kalitesi yaptığınız bağışlara ve bizim geliştirme sürecimize bağlı olarak artabilir veya azalabilir.

Bu nedenden dolayı bağışlarınıza gerçekten ihtiyacımız var yaptığınız bağışların miktarı önemli değildir 1 liralık bir bağış yapsanız dahi bize yaptığı katkı çok büyük olacaktır.


Paypal: [email protected]
Bağış sayfamız:

Bağışlar ile ne yapılacak ?

  • Oyun arayüz tasarımı ve grafikleri değişecek
  • Server alınacak ve oyunun alfa/kapalı beta/açık beta sürümleri çıkarılacak
  • Oyun internet sayfası daha gelişmiş şekilde yapılacak
  • Oyun içi bazı geliştirmeler yapılacak
  • Oyun farklı platformlarda çıkarılacak


Bağış yapanlara ne ödüller verilecek ?

Bağış yapan arkadaşların yaptığı miktara göre oyun açıldığında oyun içi hediyeler verilecek yine yaptığı bağışlara göre alfa/beta sürümlere erken erişim hakkı tanınacak böylelikle oyun açılmadan ilk o arkadaşlar oyunu test edebilecek.

Sponsor olacak firmalar veya kişilere ise beklentilerimizi detaylı şekilde pm atacağım.Bunun dışında oyunun server tarafının barındırabileceğimiz bir adet fiziksel sunucuya ihtiyacımız vardır.

Oyun Alfa/Beta sürümleri ne zaman çıkacak ?

Öncelikle mutlulukla belirtmek isteriz ki kendi aramızda alfa sürümü çıkarttık ve 4 mapa kadar test etme imkanı bulduk server tarafındaki bugları temizledik ve oyun 1 ay boyunca sorunsuz şekilde çalıştı.Fakat oyunda oyun içi tasarım olarak çok eksik bulunmakta ve yavaş yavaş bu eksikleri tamamlamaktayız.

Yukarda bahsettiğimiz gibi yaptığınız bağışlar ile bu süre dahada kısalacaktır alfa sürümden çıkıp kapalı beta sürüme gelebilmemiz için oyunun grafiksel ve server taraflı hazır olması gerekli bunun içinde maddi açıdan çok desteğe ihtiyacımız var.Bu nedenden dolayı kesin bir tarih vermemiz imkansız...

-Trailer-

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Oyundan Resimler


Resimi orjinal boyutunda 739x505px görmek için tıklayın




Resimi orjinal boyutunda 739x477px görmek için tıklayın



Resimi orjinal boyutunda 739x320px görmek için tıklayın



Resimi orjinal boyutunda 739x326px görmek için tıklayın




Resimi orjinal boyutunda 739x323px görmek için tıklayın




Resimi orjinal boyutunda 739x362px görmek için tıklayın


Not:
Arkadaşlar oyun henüz betaya çıkmamıştır ve resimlerin bazıları eski geliştirirken test ettiğimiz resimlerdir.Sizin fikirlerinizi almak için konuyu açtım.

Ön Kayıt Yapmak İsteyenler
Kayıt yaptıran arkadaşlar Promosyon Kodu kısmına "maxicep" yazmasını rica ederim oyun açıldığında kayıtlar manuel onaylanacak olup daha çabuk onaylanmanıza yardımcı olacaktır.



Facebook Sayfası:

Ön kayıt yapan arkadaşlar mail yoluyla oyun geliştirmelerinden haberdar olabileceklerdir.
Kayıt yaptıran arkadaşlar kesin kayıtları yapılmış değildir.


Bizimle iletişim kurmak isteyen arkadaşlar mail yoluyla iletişimde bulunabilirler.

Mail: [email protected]


Roadscrat Games Ekibi
İyi forumlar...
 


Üst Alt