Koridorda karanlık kişiler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Koridorda karanlık kişiler..
Futbol Federasyonu yöneticisi Davut Dişli tarafından stada sokulan Yaşar Aydın ve Ali Kıratlı adlı iki kişinin İsviçreli futbolculara tekme-tokat saldırdığı iddia edildi.

TÜRKİYE-İsviçre maçı sonrası soyunma odası koridorundaki kavgaya, futbolla hiç ilgisi olmayan kişilerin de karıştığı öne sürüldü. İddiaya göre, geçmiş yıllarda F.Bahçe kalecisi Rüştü Reçber’in dövülmesi olayına adları karışan Yaşar Aydın ve Ali Kıratlı adlı iki kişi, Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Davut Dişli tarafından akredite edilerek maça sokuldu. Görevli olduklarını belirten yaka kartlarıyla soyunma odası koridorlarında dolaşan Aydın ve Kıratlı’nın maçtan sonra iki takım futbolcuları arasında çıkan kavgaya bizzat karıştıkları ifade edildi. Dişli’nin adamları oldukları ileri sürülen Aydın ve Kıratlı’nın, kargaşa sırasında İsviçreli futbolculara tekme-tokat vurduğu belirtildi.
 


Haberci

Haberci

Üye
Türk futbolunun geleceğini, Tüm Dünya da sporda eşitlik ve katılımcı olma, Dünya daki tüm spor ve sporcu dostlarıyla birarada bulunmak ve onlarla aynı kulvarlarda yarışma avantajlarını Türkiye mizin sporda ve kendini tanıtma amacıda güdülen bu aktivitede Türkiyemizin önüne set çekilebilecek girişimlerde bulununan kendini bilmez birkaç kişinin mutlaka bulunup, karanlık hesaplar peşinde olan bu insanların hesaplarının sorulmasını ve Türkiye nin sonuç her ne olursa olsun bu tür muameleyi haketmediğini göstermemiz gerekiyor.
 
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum Haberci..
 

sambadisakkarit

Üye
Fifa, UEFA kurallar bütünüdür. Sana görevliler haricinde kimse olmayacak diyorlarsa sokmayacaksın. İster Cumhurbaşkanı olsun ister Başbakan. Fifa ne diyorsa o olur.

Bizim şu akraba, yakın, tanıdık kişileri kayırma huyumuz yok mu; başımıza daha çok iş alırız.

Güvenlikçiler de bir gazeteciyi dövüp elinden filmini almışlar. Özgürlükten bahsediliyor bu ülkede ama nerde?
 
kingenes

kingenes

Üye
Ya öle diyosunuz ama sanki onlar sütten çıkmış ak kaşık hiç tahrik etmediler bizi sanki....malum olayların başlaması isviçre de oluyor..büyük bi saygısızlık örneği..istiklal marşımızı ıslıklıyolar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt