Körfez'de Davids sesleri !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Körfez'de Davids sesleri !..
Kocaeli'den inanılması güç bir iddia geldi !.. Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre, Kocaelispor, Ajax'ın dünyaca ünlü futbolcusu Edgar Davids ile söz kesmek üzere !.. Yeşil siyahlı ekibin yıldız oyuncuyla önümüzdeki hafta İzmit'te masaya oturacağı bildilirken, Kluivert'ın da gündemlerinde olduğu söyleniyor !..



Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nin haberi şöyle:

Kocaelispor Kulüp Başkanı Serhan Gürkan geçen hafta “Kocaelispor’da transfer bitmez” demişti ve de öyle oldu. Hollandalı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Edgar Davids bir anda yeşil siyahlı takımın gündemine geldi. Önceki akşam Davids’in menajerleri ile bir araya gelen başkan Serhan Gürkan, sadece Davids değil yine Hollandalı olan Patrick Kluivert ve birkaç oyuncu ile de ilgilendi.

GÜRKAN YÖNETİYOR
Bu transferi kendi başına ve gizlilik içersinde yürüten başkan Serhan Gürkan’ın, Davids’i ısrarla istediği ve parasının bile hazır olduğunu dile getirdiği gelen haberler arasında. Yapılan araştırmalara göre Davids, şu an Hollanda da Ajax takımında ancak buradan ayrılmak ve Türkiye’ye gelmek istediği biliniyor. Davids’in İngiliz ve Türk iki menajeri bulunuyor.

MALİYETİ 2 MİLYON EURO
2 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen ve maliyetinin 2 milyon EURO olduğu tahmin edilen Edgar Davids, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta İzmit’e gelecek ve taraflar yeniden masaya oturacak.

35 yaşındaki yıldız oyuncunun tecrübesiyle Kocaelispor’a faydalı olacağı tahmin edilirken bu ismin gündeme gelmesi camiayı da ayağa kaldıracak gibi gözüküyor.

KLUIVERT MASADA
Davids transferinde sona gelen Kocaelispor’un gündemindeki bir diğer yıldız isim ise dünyaca ünlü forvet Patrick Kluivert. Futbol yaşantısına Ajax’da başlayan ve Milan, Barcelona, Newcastle United, Valencia, PSV ve Lille gibi dev kulüplerde forma giyen Kluivert konusunda görüşmelerin başladığı ve transferin masada olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.


Not: ŞAKA DEĞİL GERÇEK:d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
367
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
227
DiaBLoS
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
307
Haydar
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
327
scarface006
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
394
Haydar


Üst Alt