Koray: Olayda aktör Lugano

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Koray: Olayda aktör Lugano
Eskişehirspor kaptanı Koray Arslan, Sezer ve Lugano'nun kırmızı kart gördüğü olayı Uruguaylı futbolcunun başlattığını söyledi.


Koray Arslan, Fenerbahçe'ye 4-2 yenildikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Lugano'nun ilk yarıda bir Fenerbahçeli oyuncu yerde yatarken devam ettiği için Sezer'e tepki gösterdiğini, ondan sonra da iki oyuncunun sarı kart gördüğünü belirterek, "Devre arasında soyunma giderken, Lugano arkadan gelip Sezer'i çekti ve aralarında münakaşa oldu. İkisi de kırmızı kart gördü, ama burada Lugano aktörse, Sezer yardımcı aktör" dedi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) iki oyuncuya vereceği cezayı merak ettiğini vurgulayan Koray, "Tünelde hiçbir şey yokken Lugano arkadan gelip çekiyor, duvara yaslıyor. Sezer de buna tepki vererek, Uruguaylı futbolcuyu ittirmiş. Sezer hayatında ilk defa kırmızı kart görmüş. İçeri girdi, duygusal anlar yaşandı" diye konuştu.
Karşılaşmayı da değerlendiren Koray, maçın başında yedikleri golle 1-0 geriye düştüklerini, ama sonra beraberliği sağladıklarını belirterek, "Devreyi 2-1 bitirebilseydik, ikinci yarı daha farklı olurdu. 3-1'den sonra 3-2'yi yakaladık. Ancak Alex, Türkiye'deki en iyi futbolcu, bugün de çok iyi şeyler yaptı. Onun kişisel becerisiyle bir gol daha yedik ve maçı 4-2 kaybettik" değerlendirmesini yaptı.
Koray ile birlikte basın toplantısına gelen Adem Sarı ise değerlendirme yapmadan kaptanla birlikte basın odasından ayrıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt