Konya'dan Braga'ya Aydın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Konya'dan Braga'ya Aydın


2005-2006 sezonu Galatasaraylılar’ın belleklerinde unutulmaz izler bırakmıştı. Cim Bom ligin final haftasında Ali Sami Yen’de Kayserispor’u devirmiş, Fenerbahçe Denizli deplasmanında 1-1 berabere kalınca tarihi bir şampiyonluk gelmişti. Galatasaray sezonu 83 puanla kapatmış, ezeli rakibi ise 81 puanda kalmıştı. Ancak o şampiyonluk son haftada kazanılmamıştı. Zorlu maratonun en kritik golünü Aydın Yılmaz atmıştı.
22 Ocak 2006’da olumsuz hava şartlarında oynanan Konya deplasmanının 90. dakikasında sahneye çıkan henüz 18 yaşındaki Aydın Yılmaz, mucizevi bir vuruşla takımını galibiyete ulaştırmıştı. 18. haftada alınan 1-0’lık galibiyet sonrası Galatasaray şampiyonluk adımlarını daha sağlam atmaya başlamış ve sezon sonunda kupayı kaldırmıştı.

Eşine armağan etti


Aradan yaklaşık 7 yıl geçti. Aydın Yılmaz dün gece bir kez daha sahneye çıkıp, bu kez Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi tarihindeki en kritik golünü attı. İkinci 45 başında Fatih Terim’in sahaya sürdüğü Aydın, skorbordda 1-1 yazarken ve Galatasaray Devler Ligi’ne veda ederken, altın vuruşu yaptı. 78. dakikada altı pas üzerinde basit ancak tarihi bir vuruş yapan Aydın Yılmaz, ikinci turu getiren bu golü eşine armağan etti. 24 yaşındaki futbolcu, galibiyetin anahtarı olarak da teknik direktör Fatih Terim’in devre arasında yaptığı konuşmayı gösterdi.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
249
orgeneral2203
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
322
DiaBLoS


Üst Alt