Konsantre Yok Gerilim Var

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Konsantre Yok Gerilim Var
Futbolda dün yoktur bugün vardır. Dün geceki Beşiktaş'ı görünce hayretler içinde kaldım. Bu Beşiktaş'ın bu zamana kadar izlediğim Beşiktaş'la ilgisi yok.

Rakip kalite olarak daha alt seviyede ama onlar konsantreli, Beşiktaş konsantresiz. Antalyalı oyuncular elini kolunu sallayıp Beşiktaşlılar'ın yanından geçiyorlar, film çektirir gibi goller atıyorlar ve Beşiktaşılar'dan hiçbir reaksiyon yok, hiçbir agresiflik yok. Daha da ileriye gidelim, rakibi seyretme var.

Bir takım bir haftada nasıl bu kadar geriye gider anlamak mümkün değil... G.Saray maçı Beşiktaş'tan çok şey almış.

Önceden tüm takım birlikte mücadele ederdi. Ama dün Fernandes'i ara ki bulasın, Gökhan'ı ara ki bulasın. Kısacası Beşiktaş seyretti, Antalya oynadı.

Beşiktaş ilk golü yiyince takımda gerilim arttı. Hakeme itirazlar artı. Beşiktaşlılar böyle davranırsa hakem hiçbir zaman Beşiktaş'tan yana olmaz. Beşiktaş'ta 2-0'dan sonra agresiflik vardı.

HEMEN HAVAYA GİRMEYECEKSİN!

Siyah-beyazlılarda savunma rakiple karşı karşıya kalırsa şansı yok. Orta saha eğer topa erken basamazsa dün akşamki sonuçlar yine yaşanabilir.

Bir takımda 11 futbolcu kötü oynar mı? Evet, dün Tolga dahil 11 kişi de kötüydü.

Beşiktaş'ın bu maçtan çok ders çıkartması lazım. Erken havaya girmeyeceksin. ''Ben büyük takımım koşmadan da kazanırım'' dersen hayâl kırıklığına uğrarsın.

Beşiktaş'ta Fernandes oynarsa, lider olursa arkadaşları eşlik ederse Beşiktaş kazanır. Ama dün Fernandes'in canı oynamak istemedi. Fizik olarak da kötüydü. Koşamadı, gol pası atamadı. Antalya'ya gitmesine gerek bile yokmuş.

Toparlanmak lazım

Beşiktaş'ın kalitesi bu değil. Beşiktaş'ın bir maçı kaybetmesi için dünkü görüntü yeterli. Herkes kötü oynarsa bu sonuç ortaya çıkar. Biliç, takıma gereken konuşmayı yapacaktır. Bir takım kötü oynar ama kötü koşamaz. Bu sonuç G.Saray maçının yansıması olabilir. Umarım öyledir ve bir an önce geçer.

Beşiktaşlı oyuncular hakemle iyi geçinmeli. Hakemler sırtını dönerse sonucu kötü olur. Takım böyle davranırsa hakemlerin takdir haklarını kaybederler.

Sinan Engin / Vatan
 


Üst Alt