"Konsantrasyon sorunu yaşıyoruz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Konsantrasyon sorunu yaşıyoruz"


Galatasaraylı futbolcu Eboue, ''Aldığımız beraberlik bizi üzdü. Kiminle oynarsanız oynayın konsantrasyon çok önemli'' dedi.
Eboue, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, sonuca üzüldüklerini belirterek, ''Bugün aldığımız bu beraberlik bizi üzdü. Çünkü 3 puanı kazanmayı isteyen bir Galatasaray vardı. Ama diğer taraftan bakıldığında bir puan alan bir Galatasaray var. Onun haricinde belirtmeliyim ki, kiminle oynarsanız oynayın konsantrasyon çok önemli. Her maça konsantre olmanız gerekiyor. Bu maç da bize güzel bir örnek oldu'' diye konuştu.
"SAHA İÇİNDE NELER YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLİRİM"
Bir gazetecinin, bu sezon maçlarda fazla hücuma katılamadığını söyleyip, bu çerçevede yönelttiği bir soru üzerine Eboue, ''Kesinlikle ben bunu hiçbir şeye bağlamıyorum. Zaten bu yorumu yapmak da size düşmez. Ben uzun zamandır futbol oynuyorum, genç bir oyuncu değilim. Saha içinde neler yapmam gerektiğini biliyorum. Beni yargılayacak tek kişi hocamdır. Onun dışında sahada neler yapmam gerektiğini kimse bana öğretemez. Sonuçta bir defans oyuncusuyum, ilk olarak yapmam gereken şey takıma defansif anlamda katkı vermektir'' dedi.

"SAHA İÇİNDE HER ZAMAN AGRESİF OLMAM GEREK"
Maç ve antrenmanlarda agresif tavırlarının dikkat çekici olduğunun ifade edilmesi üzerine Emmanuel Eboue, ''Büyük takımda oynadığınız zaman sonuçlar iyi gitmediğinde herkesin söyleyecek çok şeyi oluyor. Ben bir defans oyuncusuyum, saha içinde her zaman agresif olmam gerekiyor. İngiltere'den geldiğim unutulmamalı, oradaki mantalite de bu şekilde. Devamlı ciddi ve agresif olmanız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

"BRAGA KİMSEYİ YANILTMASIN"
Eboue, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Braga ile oynayacakları maçın zor geçeceğini de dile getirerek, ''Braga'nın grupta sonuncu olması kimseyi yanıltmasın. Burada bize karşı 2-0 galip geldiler. Ne olursa olsun konsantre olmamız ve çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Kimse çarşamba günü bizi kolay bir maçın beklediğini düşünmesin'' diye konuştu.

DANY'DE AYNI DERTTEN YAKINDI
Sarı-kırmızılı futbolcu Dany de Gaziantepspor maçında konsantrasyon sorunu yaşadıklarını belirterek, ''Kardemir Karabükspor maçında da aynı sorunu yaşadık. Ne olursa olsun, konsantrasyonunuzu kaybetmemeniz gerekiyor. Bazen bu tip rakiplere karşı oynadığımızda konsantrasyon problemi çekiyoruz'' şeklinde görüş belirtti.

"BİR PUANIN BİLE ÇOK ÖNEMİ VAR"
Dany, Braga ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, ''Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Biliyorsunuz deplasmandaki Cluj maçından önce Galatasaray'a şans tanınmıyordu. Ama şimdi geldiğimiz pozisyonda herkes Galatasaray'ı konuşuyor. Mutlaka zor bir maç bizi bekliyor. Bir puanın bile çok önemi var, gruptan çıkma adına. O yüzden motive olup, o maçı düşünmemiz gerekiyor'' şeklinde konuştu.
 


arslansem

arslansem

Üye
Bizim kendimize gelebilmemiz için liderliği vermemiz gerekir.Diğerlerinde de iş yok ki arkadaş
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bir de her pozisyon da kendini yere bırakıp 3 takla atıp 10 saniye için de yerden kalkmasan eboue efendi ...
 
.Murat.

.Murat.

Üye
eboue devam edersek daha çok böyle puan kayıpları yaşarız değiştirilmesi gerekiyor
galatasaray konularındada kapı gıcırtısı olmazsa olmaz hale geldi
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sabri yi oynatsin Galatasaray ... Taze kan lazım Galatasaraya ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt