Komşu'nun Biti Kanlandı

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Komşu'nun Biti Kanlandı
Genelkurmay’dan günlük faaliyetlerle ilgili yapılan açıklamada, “Yunanistan'a ait bir adet sahil güvenlik botu; Kuzey Ege'de, uluslararası sularda avlanan Türk balıkçı teknelerini, yakın mesafeden ve yüksek süratli gemi manevraları ile balıkçılık faaliyetlerini engellemek suretiyle taciz etmiştir.” denildi.

TÜRK BOTU, YUNAN BOTUNU UZAKLAŞTIRDI

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir adet sahil güvenlik botunun bölgeye süratle intikal ederek Türk balıkçı tekneleri ile Yunan sahil güvenlik botunun arasına girmek suretiyle tacize son verdiği, balık tutma faaliyetine devam edilmesini sağladığı ifade edildi. Yunan sahil güvenlik botunun da bölgeden uzaklaştırıldığı vurgulandı.

KARDAK AÇIKLARINDA GEMİ DURDURDULAR


Yunan sahil güvenlik ekiplerinin Kardak Kayalıkları açıklarında durdurduğu yük gemisinin konteynerlerinin açılmaya başlandığı bildirildi.

Yunan haber ajansı ANA-MPA, 8 mürettebatlı geminin yük belgelerine göre 59 konteynerin 56'sında 20 bin Kalaşnikof ve mermi taşındığını belirterek, gümrük ve liman yetkililerinin, Denizcilik ve Kamu Güvenliği Bakanlıklarının ilgili makamlarını sürekli bilgilendirdiklerini kaydetti.

Ajans haberinde ayrıca Denizcilik Bakanı Miltiyadis Varviçiotis ile Liman Müdürlüğü Başkanı Dimitris Bantias'ın Rodos Adası'na gideceklerini duyurdu.

Ege Deniz'inde cuma günü Kardak Kayalıkları yakınlarında seyreden Sierra Leone bandıralı "Nour M." adlı gemi, Yunan sahil güvenlik ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında önce Simi devamında ise Rodos Adası limanına çekilmişti.
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
374
TheNightMare.
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
354
bydexer
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
461
Haydar


Üst Alt