Komplo Teorisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Komplo Teorisi
30 Haziran'da İstanbul'da olacağını ve yeni sezon hazırlıklarına katılacağını açıklayan ancak daha sonra dişlerindeki problem nedeniyle bir hafta geç geleceğini bildiren Fenerbahçeli yıldız Alex de Souza için Brezilyalı basınında dün yine ilginç iddialar ortaya atıldı.

Globe gazetesinde çıkan haberde, yıldız futbolcunun bu hafta özel bir kliniğe yatarak geniş kapsamlı bir kontrolden geçeceği ve sakatlığının ciddiyetini koruduğu ileri sürüldü. Gazete, Alex'in sahalara dönmesinin beklenenden uzun sürebileceğini yazarken, Fenerbahçe Kulübü'nün tüm gelişmelerden haberdar olduğunu belirtti.

Real yine devrede

Globe, Alex'in yeniden Real Madrid'in transfer gündemine oturduğunu da iddia etti. Gazete, İspanyol Kulübü'nün Brezilyalı genç yıldız Robinho için Santos Kulübü'nün istediği 30 milyon Euro'yu fazla bulduğunu ve transferi dondurduğunu ifade etti. Santos'un indirime gitmemesi halinde hem Alex, hem de Robinho'nun menajerliğini yapan Figer'in, Fenerbahçe'nin yıldızı için şimdiden İspanyol devi Real Madrid ile pazarlıklara başladığı ileri sürüldü.

Real Madrid'in önümüzdeki hafta İspanyol vatandaşı olacak Roberto Carlos'tan boşalacak yabancı kontenjanını bu isimden biriyle dolduracağını yazan Globe Gazetesi, son gelişmelerden sonra Alex'in ağır bastığını belirtti.
 

delimakina

Üye
hahahaha artık yine zarar yapar bi türk takımı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
1
Görüntüleme
435
Haydar
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
365
Baskentliia
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
385
Baskentliia


Üst Alt