Komik Google Translate Çevirileri | Gir Kopppp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan1103

Furkan1103

Üye
    Konu Sahibi
Komik Google Translate Çevirileri | Gir Kopppp
Komik Google Translate Çevirileri :D

1-) "Serdar Ortaç" Yazın Ve Arkanıza Yaslanın!

( da olur) adresini açıp, Kaynak Dil'i Türkçe, Hedef Dil'i de İngilizce seçin. Ardından (Büyük küçük harf farklılıkları çok önemli, doğru sonuç için bizim yazdığımız gibi yazın) kutucuğa "Serdar Ortaç" yazın ve arkanıza yaslanın! Çeviri sonucu Justin Timberlake!







2-) Şaşırtıcı Gökhan Özen Çevirisi



Google Translate'i açıp "gökhan Özen" (Baştaki "g" ufak olacak) yazarsanız, sıra dışı bir çeviriyle karşı karşıya kalınıyor! Zira Google'a göre Gökhan Özen'in İngilizce'deki karşılığı Jennifer Lopez!







3-) Eğitim Şart Değilmiş!


İnternet kullanıcıları tarafından tespit edilen bir başka hata da, epeyce ironik. Eğer Kaynak Dil'i İngilizce, Hedef Dil'i Türkçe seçerseniz, kutucuğa "eğitime" yazdığınızda, ilginç bir çeviriyle karşı karşıya kalınıyor. İşte şaşırtıcı bir sonuç:









4-) Nerede Yaşadığınızdan Emin Olun

Bakın bu çok önemli. Nerede yaşadığınızdan emin misiniz? Bir de Google'a sorun bakalım ne diyor? Kaynak Dil Türkçe ve Hedef Dil İngilizce konumundayken, şu metni girin: "izmir de yaşıyorum". Bakın, meğerse Londra'da yaşıyormuşsunuz!







5-) Haluk Bilginer
Türk tiyatrosunun en önde gelen isimlerinden "Haluk Bilginer"in adını Google Translate'e girdiğinizde, "Hillary Clinton" karşılığını alıyorsunuz!





6-) Kamuran, Ahmet Ve Cemil

Eğer Google Translate'e "Kamuran" yazarsanız, "Victoria" yanıtını alıyorsunuz. Ahmet ve Cemil isimleri için ise aynı sonuç çıkıyor: John.






Yorum Yapınız Lütfen :d:

 
  • Beğen
Tepkiler: egecoe, TuRkiShCowboy ve One907


One907

One907

Üye
Gerçekten doğru :D ..Güzel tespitler :d:
 
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
güzelmiş beğendim :ehe
 
yalan_hayat

yalan_hayat

Üye
qüzekmiş :ehe:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt