Mad EagLe Üye Kolum kaşınırsa şiş sokma ben yaptım şişin ucundaki plastik içinde kaldı çıkaramadım alçı çıkana kadar daha çok kaşındırdı
Kolum kaşınırsa şiş sokma ben yaptım şişin ucundaki plastik içinde kaldı çıkaramadım alçı çıkana kadar daha çok kaşındırdı
Skysis Üye Konu Sahibi sürmenaj6169' Alıntı: geçmiş olsun neresi kırıldı Genişletmek için tıkla ... Bileğin Hemen Arkası Kırıldı Kardeşim - - - Eklendi - - - mad eagle' Alıntı: Kolum kaşınırsa şiş sokma ben yaptım şişin ucundaki plastik içinde kaldı çıkaramadım alçı çıkana kadar daha çok kaşındırdı Genişletmek için tıkla ... Çok kaşınıyoda şişlemiyorum kardeşim - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: GEÇMİŞ OLSUN REYİZ GAZİMİ OLDUN şimdi Genişletmek için tıkla ... Edd Gazi olduk
sürmenaj6169' Alıntı: geçmiş olsun neresi kırıldı Genişletmek için tıkla ... Bileğin Hemen Arkası Kırıldı Kardeşim - - - Eklendi - - - mad eagle' Alıntı: Kolum kaşınırsa şiş sokma ben yaptım şişin ucundaki plastik içinde kaldı çıkaramadım alçı çıkana kadar daha çok kaşındırdı Genişletmek için tıkla ... Çok kaşınıyoda şişlemiyorum kardeşim - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: GEÇMİŞ OLSUN REYİZ GAZİMİ OLDUN şimdi Genişletmek için tıkla ... Edd Gazi olduk