Köln bu çocuğu bekliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Köln bu çocuğu bekliyor!
Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından FC Köln'ün (A) gençlerinde oynayan Taner Yalçın'ın (18) bugün oynanacak FC Köln-VfL Wolfsburg karşılaşmasında ilk kez ilk onbirde yer alacağı bildirildi. Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, bugüne kadar sadece bir kez Eintracht Frankfurt takımına karşı oynanan karşılaşmada 2 dakika süreyle FC Köln formasını giyen Taner'in bugün ilk onbirde yer alacağı belirtildi.

Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum'un ''dev bir forvet yetenek'' olarak tanımladığı Taner hakkında, ''Taner teknik açıdan güçlü ve çok düzgün şut çekiyor'' şeklinde konuştuğu ifade edildi. FC Köln'ün profesyonel takımıyla geçen yaz döneminden bu yana antrenmanlara çıkan Taner de, gazeteye yaptığı açıklamada, ''FC Köln benim hayalimdeki kulüp. Podolski örneğinden buradan yetişen gençlerin neler yapabileceği görülüyor. Podolski benim örnek aldığım bir oyuncu'' diye konuştu. Taner'in, Türkiye Genç Milli Takımı adına oynadığı 4 karşılaşmadan sonra 2008 yılının sonbaharında Alman Milli Takımı adına oynamaya karar verdiği belirtilen haberde, Taner'in bu konuda yaptığı açıklamasında da, ''Almanya'da yetişip büyüdüğüm için bu yönde karar aldım'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.

Babası Cemal'in Ford fabrikasında işçi olarak çalıştığı, annesinin de evkadını olduğu belirtilen haberde, Taner'in ailesinin 35 yıl önce İstanbul'dan Almanya'ya gelerek yerleştiği, Taner'in de 18 Şubat 1990 tarihinde Köln'de doğduğu ifade edildi.

Taner'in bekar olduğu ve ailesinin yanında yaşadığı, kardeşi Deniz'in de Darmstadt kentinde iktisat mühendisliği okuduğu kaydedildi.
 

Dwyane_Wade

Üye
Eğer denildiği kadar iyiyse,Alman milli takımını seçmesi üzücü...:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
742
jojo_va
Cevap
4
Görüntüleme
530
jojo_va
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
442
Eren Değerli
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
330
@Safak


Üst Alt