Kogan’dan Yeni Agora Akıllı Telefon Duyurusu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kogan’dan Yeni Agora Akıllı Telefon Duyurusu Geldi
Geçtiğimiz sene Ocak ayında Kogan yeni bir akıllı telefon modelini duyurmuştu. Fiyat etiketi ile düşük fiyatlı modeller arasında mücadeleye giren akıllı telefon Amerika Birleşik Devletleri pazarına sunulmuştu. Şimdi de firma yeni nesil Agora akıllı telefon modelini duyurdu.



Kogan‘ın yeni akıllı telefon modeli Agora, Amerika Birleşik Devletleriyanı sıra İngiltere ve Avustralya’da satışa sunulacak. Daha önce ki modeli için 149$ fiyat etiketi belirleyen Kogan, bu sefer bu akıllısını 189$fiyat etiketi ile satışa sunacak.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Google‘ın Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi ile sunulacak olan akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde IPS-LCD dokunmatik ekrana sahip. Gücünü 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A7tabanlı Mediatek MT6589 yonga setinden alıyor.

Kogan’ın yeni akıllısı 1GB sistem belleği yanı sıra 4GB dahili veri kapasitesine sahip ancak microSD kart ile kapasite arttırımı yapılabilecek. Çift SIM kart desteği sunacak olan modelin arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 2MP kamera yer alıyor.

Kogan’dan yeni Agora akıllı telefon duyurusu geldi
 
enterneoll

enterneoll

Üye
Discovery :D
 


Üst Alt