Kötünün De Kötüsü

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Kötünün De Kötüsü
Sezonun değil, son yılların en kötü Beşiktaş'ı vardı dün sahada. Elle tutulur tek bir tarafı yoktu.

Beşiktaş ilk yarıda çoşkudan uzak ve durağan bir futbol ortaya koydu. Orta alanda sadece Fernandes'in sorumluluk aldığı Atiba ve Motta'nın iyi oynadığı ancak buna karşın Olcay ve Gökhan Töre'nin hiç ortalarda görünmediği bir 45 dakika...

Duran toplardan da sonuç çıkmayınca 0-0 kaçınılmazdı.
2. yarıda ise baskı yapacağını düşündüğümüz Beşiktaş golü yedikten sonra çok dağınık ve pasif bir görüntü ortaya koydu. 2 stoperin Diarra'nın hızına yetişmesi zaten beklenemezdi. Ancak burada asıl sorun orta alanda rakibe hiç baskı yapılmamasıydı.

6 haftanın en kötü Beşiktaş'ını izledik. Top rakipteyken hiçbir şey yapmayan siyah-beyazlılar top ayağındayken de üretkenlikten ve tempodan son derece uzaktı. Veli oyuna hiçbir değer katmıyor. Fernandes de Serkan'ın markajına takılıp kalırken, Olcay ve Gökhan da çok kötü oynayınca Beşiktaş kaleye bile gidemedi.

YENİLGİYİ KABULLENMEK

İşin ilginç tarafı siyah-beyazlı futbolcuların yenilgiyi kabullenen, direnmeyen, başkaldırmayan görüntüsüydü. Kaybeden Beşiktaş çok gördük de son yıllarda yenilgiye böyle reaksiyon gösteren bir Beşiktaş hiç görmemiştik.

Takımın en yenisi Motta mağlubiyete isyan eden tek oyuncuydu.

Beşiktaş'ın acilen kadroda bazı yeni isimlere ihtiyacı var. Veli ve Olcay bu formlarıyla bu takımda oynamaz. Oğuzhan olmadığı zaman orta alanın kalitesi düşüyor ve Beşiktaş sadece Fernandes'in ayağına bakıyor.

Daha çok isteyen ve her haliyle maça daha iyi hazırlanmış Antalyaspor haklı bir galibiyet elde etti. Belli ki Samet Aybaba eski takımını iyi analiz etmiş. Haftaya Eskişehirspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş'ın dünkü görüntüsü ile ayağa kalkması ise çok ama çok zor görünüyor.

Güntekin Onay / Vatan
 


Üst Alt