Köpekler dehşet saçtı

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Köpekler dehşet saçtı


Mardin’in Derik ilçesinde sokak köpeklerinin ısırarak yaraladığı 21 kişi hastanelik oldu.

Derik ilçesinde mahalle aralarında dolaşan sokak köpekleri 9’u çocuk toplam 21 kişiyi hastanelik etti.

Yaralan 6 kişi çevre hastanelere sevk edilirken, diğer yaralılar Derik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Derik Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli Dr. Rıdvan Çelik, 21 kişinin köpek ısırması şikayeti ile acil servise başvurduğunu söyledi. Çelik, “6 kişinin doku kaybı olması nedeniyle Mardin Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Burada kalan diğer yaralıları kendi imkanlarımızla tedavi edip, taburcu ettik” dedi.

Köpeğin saldırısına uğrayan 73 yaşındaki Hatun Aktaş, “Komşuma gittiğim sırada aniden karşıma çıkan köpek bana saldırdı ve yüzümü parçaladı” diye konuştu.
Yaralanan Veysi Abukan’ın oğlu Mehmet Can Abukan ise, babasının saat 16.00 civarında bahçeyi kontrol etmek için gittiği sırada saldırıya uğradığını söyledi. Abukan, “Bu sokak köpeklerinin bir an önce bulunup başkasına zarar vermeden gerekenin yapılmasını diliyorum” dedi.
Zabıta ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, köpeklerin yakalanması için çalışma başlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise olay nedeniyle okulları yarın tatil etti.


 
lolaman

lolaman

Üye
21 kişi :O
 

Benzer Konular

mürteza16
Cevap
0
Görüntüleme
425
mürteza16
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
410
Türk-X
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
315
haydaravısyon


Üst Alt