Koch'tan ilginç motivasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Koch'tan ilginç motivasyon


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynayacağı Moldova'nın Sheriff takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, idman öncesi Roland Koch şov vardı. Koch, bir gazeteden kestiği lig puan cetvelini futbolculara göstererek, ''Neredeyiz?'' sorusunu sordu. ''Lideriz'' yanıtının ardından teknik heyet ve futbolcular aldıkları galibiyeti alkışladı.

Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor maçının ardından dünü izin yaparak geçiren sarı-lacivertli ekip, Moldova temsilcisiyle oynayacağı karşılaşma için ilk antrenmanına çıktı.
Teknik heyetin antrenmanın başında takımla yaptığı toplantıda, Antalyaspor'dan yenilen gol için çekilen ceza şınavının ardından, teknik direktör Christoph Daum'un yardımcısı Roland Koch, bir gazeteden kestiği lig puan cetvelini futbolculara göstererek, ''Neredeyiz?'' sorusunu sordu. ''Lideriz'' yanıtının ardından teknik heyet ve futbolcular aldıkları galibiyeti alkışladı. Antrenman öncesi son olarak teknik heyetin maçın adamı olarak belirlediği Cristian, Koch ve antrenör Ayhan Tumani'nin kucağında futbolcuların arasından geçti.


SAKATLARIN DURUMU
Antalyaspor maçından sonra sakatlıkları oluşan Güiza, Dos Santos ve Gökhan antrenmana katılmazken, Alex çalışmasını salonda sürdürdü. Güiza'nın ayak topuğundaki sorun nedeniyle MR çektirdiği ifade edilirken, adalelerinde sakatlıkları bulunan Dos Santos ve Gökhan tesislerde tedavi oldu. Takımla kısa bir koşunun ardından tesislere giren Alex'in ise kendisi için salonda hazırlanan program doğrultusunda çalıştığı bildirildi. Güiza'nın Sheriff maçı için durumunun belirsiz olduğu, Dos Santos ve Gökhan'ın maça yetişmesinin beklendiği ifade edildi. Bu arada, antrenmanın son bölümündeki dar alanda çift kale maçta Deivid çalışmayı bırakarak tesislere girdi.

ROLAND KOCH OMUZLARDA
Roland Koch, yaklaşık 2 saat süren antrenmanın büyük bölümünde takıma uzun süre tempolu koşu yaptırdı. Koch'un temposuyla oldukça yorgun düşen futbolcular bir ara kondisyonerlerini, yüksek tempo nedeniyle alkışladı. Tempolu koşuda ikinci seriyi yaptırmaması için Koch'u omuzlara alan futbolcular hedefine ulaşamadı ve Alman teknik adam çalışmayı devam ettirdi.

Koşunun bittiği noktada yere yığılan ve bir süre dinlenen Kazım'ın ağzından ''Hüseyin Bolt'' ifadesi çıktı. Sarı-lacivertli ekibin antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Ligde 7. haftanın sonunda puan cetvelinde lider olan sarı-lacivertli ekibin antrenmanı oldukça neşeli geçerken, Kazım bir ara saha içinde dans etti.
Diğer yandan sakatlığı geçen Deniz, bugünkü antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Sarı-lacivertliler, Sheriff maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
inşallah bu motivasyon bize maçı kazandırır..ve zirveden indirmez..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Zirveden inmek istemiyoruz.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Koch , gerçekten işini harkulade yapan biri..Seviyorum bu adamı ya..:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt