Kocaman'dan Stoch'a Tepki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kocaman'dan Stoch'a Tepki


Aykut Kocaman, "Öncesinde zorlu geçeceğini düşündüğümüz Avrupa Ligi grubunda formalite maçı oynadık. Daha az forma şansı bulmuş oyuncularımızı görme şansımız olacaktı. Her iki takım da bunu amaçladı. Bununla beraber kazanma duygusu ve düşüncesi ön plandaydı. Ancak bunu yapamadık. İlk golü yedik, arkasından ikinci golü yedik. İkinci golden sonra oyuna girmeye başladık. Bu maçın bir taraftan da en azından bana oyuncularım açısında önemli şeyler verdiğini söyleyebilirim" dedi.


Oyuncularının performansının değerlendiren Kocaman, "Olumsuz yorum yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Maça yoğunlaşma konusunda takım olarak iyi değildik. 2-0'dan sonra aklımız başımıza geldi. Bireysel olarak önemli veri sahibi olduğumu söyleyebilirim. Bu maç, bu nedenle önemliydi. Kazanmayı istiyorduk ama bu kadar kolay kaybetmeyi de düşünmüyorduk. İstemediğimiz kötü bir skor oldu. Bu sonucu kaldırmak Fenerbahçe ve benim için de kolay değil" ifadelerini kullandı.


Oyundan çıkarken kendisine tepki gösteren ve Dirk Kuyt'ın elini sıkmayan Miroslav Stoch'la ilgili de konuşan Kocaman, "Miroslav bugün başarılı oynadı. Oyundan çıkmasının temel nedeni İBB maçını düşünmemizdi. Oyuncular bunu keşke yakalayabilseler. Oyuncular iyi oynarken daha çok oynamak istiyor. Bana olan tepkiyi anlayabiliyorum ama kendi arkadaşına tepki olmaması lazım. Bu çok yanlış. Bunu yarın ve yarından sonra konuşacağız" şeklinde konuştu.


"Birkaç senedir Avrupa kupalarında takımlarımız çok ileri gidemiyordu. Mesela son olarak Beşiktaş'ı hatırlıyorum. Avrupa'da çok uzun soluklu gidemiyorduk. Esas olarak hedef burası olmalı"


"Grup maçlarının genelini düşünerek hem takımımı, hem de Galatasaray'ı kutluyorum. Bu şekilde uzun soluklu devam etmemiz gerekli"
 


oska1989

Üye
aykut var ya bişey demiyorum artık ya
 
alaStar

alaStar

Üye
Bas küfürü hoca yoksa bunun önünü alamazsın :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bizim hoca küfür etmez kardeşim .
O küfür işini Fatih Terim e soracaksın . :)
 
alaStar

alaStar

Üye
Sen hocaya ediyosun ama :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Taraftar bu . Sağı solu belli olmaz .
Biz desteğimizi fazlasıyla veriyoruz . O yeter . :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt