Kocaman'dan oyuncularına 3 uyarı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kocaman'dan oyuncularına 3 uyarı!


Sezona Süper Kupa'yı Galatasaray'a kaptırarak başlayan Aykut Kocaman ezeli rakibi karşısında yine hüsran yaşamak istemiyor.
Sabah'ın haberine göre, dersine sıkı çalışan Kocaman sezon başından bu yana tüm maçlarını tek tek izlediği Galatasaray'ın dikkat edilmesi gereken özelliklerini bir CD'de toplattı. Kocaman, Göztepe maçının ardından futbolcularıyla bu CD üzerinden rakibi çalışmaya başladı.
İşte Kocaman ile yardımcılarının G.Saray analizinde öne çıkan 3 unsur:
Muslera'yı uzun vuruşa zorlayın
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Muslera'ya kale vuruşları ve degajları uzun kullandırmak istemesindeki amaç, Galatasaray'ın topa yüzde yüz sahip olarak oyuna başlamasına engel olmak. Teknik heyet, rakibin topu kazanmak için efor sarfetmesini isterken, organize olmasını da engellemeyi hedefliyor.
Selçuk topla buluşmasın
Galatasaray rakip sahaya yerleşirken en önemli futbolcusu Selçuk İnan. Tecrübeli futbolcu, yüzü dönük durumda orta alanda topla buluşması halinde Galatasaray olgun ataklar geliştirebiliyor. İşte Fenerbahçe teknik heyeti ataklar olgunlaşmadan bunun önünü kesmenin en sağlıklı yol olduğunu düşünüyor. O nedenle Selçuk için özel önlem alınacak. Başarılı futbolcu topla, kesinlikle yüzü dönük değil sırtı dönükken buluşturulacak.
Golcülerin şok presini pasla aşın
Galatasaray'ın baskı kurma ve pozisyon bulmadaki en etken özelliği Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ın yaptığı şok pres. Topu genelde oyuna kısa sokan Fenerbahçe'de bu presi aşmanın yolu ise pas trafiğinin doğru işletilmesi olarak görülüyor.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt