Kocaman'dan ilginç değerlendirme!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Kocaman'dan ilginç değerlendirme!


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatsaray galibiyeti sonrası mutluluğunu dile getirirken, "Buradan mağlup olmadan ayrılmayı da düşünmedik değil" dedi, ancak galibiyetle yelkenlerine rüzgar dolduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamaları şöyle:
"Kalan son 8 hafta itibariyle dürüst düşüncemi söylersem, olağanüstü mutluluk içerisindeyiz. Kendi adıma söylüyorum bunu, soyunma odasında da büyük bir mutluluk tablosu vardı. Şampiyonluk için yola çıkan, bize yakın kadro kalitesinde olan takımlardan birisi, kendi stadındaki ilk derbi, müthiş atmosfer ve destek, bunların ötesinde Galatasaraylı oyuncuların olağanüstü gayreti, her şeyi beklediğimizden çok zorlaştırdı. Aslında benim için sürpriz değildi ama kamuoyuna göre durum farklıydı. Oyun adına bir şey koyamadığımız ilk yarıdan sonra ikinci yarıdaki geri dönüş inanılmaz bir mutluluktu."

"ORTAYI BİLE GÖRMEDİM"
"Gollerle ilgili söyleyeceğim çok bir şey yok, maçtan bazı şeyler çok akılda kalabiliyor. İlk yarıyla ilgili değerlendirme yapabilirim. Ancak golden önceki paslaşmaları bile takip edemedim, golde ortayı kim yaptı görmedim. Gökhan Gönül kendi söyledi ve 'İyi yaptığım şeyleri kaçırıyorsun hocam' dedi. Umarım bundan sonra kaçırmam, bazen dalıyoruz herhalde."

"MAĞLUBİYETİ DÜŞÜNMEDİK DEĞİL"
"Buradan mağlup olmadan ayrılmayı da düşünmedik değil, milyonlarca Fenerbahçeli de televizyonları başında aynı şeyi düşünmüştür. Ancak buradan istediğimiz sonuçla ayrılmak inanılmaz mutluluk verici. Milli takım arasında enerjimize enerji katacaktır bu galibiyet. Sakatlıkların da bu arada düzelmesini bekliyoruz. 1-2 gün bu sert maçın zihinsel ve fiziksel tedavisi ile ben ve futbolcularım uğraşacağız. Daha sonra da Bursaspor maçına hazırlanacağız. Ama bu maç yekenlerimizi ciddi anlamda rüzgarla doldurdu."

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt