Kocaman’dan Güiza’ya veto!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Kocaman’dan Güiza’ya veto!
Bucaspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Niang sevinci yaşanırken kadroda kendine yer bulmak isteyen İspanyol Güiza'ya da Aykut Kocaman'dan veto geldi.

Fenerbahçe'de Mamadou Niang sevinci yaşanıyor. 9. haftadaki Galatasaray derbisinde sakatlarak sarı - lacivertli formadan uzak kalan Senegalli oyuncu, Fenerbahçe'nin, Gaziantepspor ile oynadığı maçta sonradan oyuna girmişti. Hafta içinde milli takımdaki yerini da alan Mamadou Niang, sakatlığını tamamen atlattı. 9 maçta attığı 7 golle Fenerbahçe'nin hücumdaki en etkili silahı olan Niang, Bucaspor maçıyla yeniden ilk 11'deki yerini alabilecek. Son antrenmanda teknik direktör Aykut Kocaman, taktik ağırlıklı çift kale maçta Senegalli futbolcu ile Semih'i çift forvet oynattı. Aykut Kocaman'ın Alex'i yedek takımda oynatması dikkat çekti.
Uzun süredir sakatlığı ve topuğundan geçirdiği ameliyat nedeniyle takımdan uzak kalan Daniel Güiza, teknik direktör Aykut Kocaman'la görüşerek takımla birlikte çalışmalara katılmak ve Bucaspor maçının kadrosunda yer almak istediğini söyledi. Ancak Kocaman, İspanyol futbolcunun isteğini "sakatlığın geçti fakat acele edip seni tekrar kaybetmek istemiyorum. Kondisyonun henüz yeterli değil. Hırsın ve isteğin beni memnun etti. Biraz daha sabret" diyerek veto etti.
Sakatlığı süren Emre ve Özer sarı - lacivertlilerin antrenmanına katılmadı. Uzun süredir takımdan ayrı çalışan Selçuk ise tedavi sürecinden sonra ilk kez çift kaleye katıldı. Cristian Baroni de takımla birlikte çalıştı.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt