Kocaman: “Her şeyin yaşanabileceği 6 maç bizi bekliyor”

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kocaman: “Her şeyin yaşanabileceği 6 maç bizi bekliyor”



Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, ligde normal sezonun geride kaldığını ve herkesin her şeyi yaşanabileceği 6 maçın kendilerini beklediklerini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Bu sezon acayip bir lig oynadık. Maç öncesi sıkıntılı bir durum vardı. Bizim kazanma mecburiyetimiz, Antalyaspor’un alacağı puana göre ligde kalma durumu vardı. Maçı değerlendirmek gerekirse; Antalyaspor 1 puanın sezonu kurtaracağının bilinciyle ilk yarıda iyi kapandı. Anahtarı bulmamız kolay olmadı. Topu rakip sahaya kolay götürdük ama golü getirecek bölgelere giremedik. İkinci yarı bir şeyler değişecekti ve öyle de oldu. Gol olunca Antalyaspor açıldı ve kazanma ihtiyacımızı karşıladık. Acayip ligin ilk bölümünü bu şekilde bitirdik" dedi.

Aykut Kocaman Süper Final ile ilgili olarak ise şu açıklamalarda bulundu:

"Süper Final’de, Hem Galatasaray, hem Fenerbahçe, hem Trabzonspor hem de Beşiktaş için her şey olabilir. Her şeye gebe 6 maçlık periyot bizi bekliyor. Herkesin her şeyi yaşayabileceği bir 6 maça giriyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt