Kocaelispor Edgar Davids'i Bitirdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
Kocaelispor Edgar Davids'i Bitirdi.



Kocaelispor Edgar Davids transferini bitirmek üzere... Davids Kocaelispor'a gelirse ligde yapılan en iyi transfer olacak.


Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor kulüp başkan vekili Şevki Demirci, “Edgar Davids ile yüzde 90 anlaşma sağladık, yıldız futbolcu Kocaelispor'a gelirse ligde bu yıl yapılan en iyi yabancı transferi olacak” dedi.

Demirci yaptığı açıklamada, takımın Avusturya'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer görüşmelerinin de devam ettiğini bildirdi.
Süper Lig için adeta yeni bir takım oluşturduklarını ifade eden Demirci, transfer çalışmalarına son noktayı takımla beraber Avusturya'da olan kulüp başkanı Serhan Gürkan'ın koyacağını kaydetti.

“Bu sezon ligde ilk 10 takım arasında oluruz, ancak gelecek yıl Kocaelispor'u kimse tanıyamayacak” diyen Demirci, şöyle konuştu: “Menajerleri aracılığıyla Hollandalı golcü Patrick Kluivert ve daha önce Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, İnter, Tottenham gibi dünyaca ünlü kulüplerin formasını giyen Hollanda Milli Takımı'nda görev yapan Edgar Davids ile görüşmelerimiz oldu. Edgar Davids ile yüzde 90 anlaşma sağladık, yıldız futbolcu Kocaelispor'a gelirse ligde bu yıl yapılan en iyi yabancı transferi olacak.”

Demirci, Beşiktaş'tan uzaklaştırılan İbrahim Üzülmez ile de görüştüklerini anımsatarak, bu futbolcuyla anlaşma sağladıklarını, son kararı futbolcunun vereceğini sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt