Knight Online Security Alert Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
    Konu Sahibi
Knight Online Security Alert Çözümü
Knight Online Security Alert Çözümü

Security alert hatasının çözümü için resmi forumda ve bir çok sitede yazılar bulunuyor.. Oyunu kaldırın tekrar yükleyin gibi.. Ama emin olun ki hiç biri işe yaramıyor.Security alert hatasının gerçek sebebi bilgisayarınız değildir internet bağlantınızdır.. Özellikle internet kafelerde karşılaşılan bu hata ip çakışmasından kaynaklanmaktadır..

Xp, Vista, Win7, Win8 (32,64 bit) işletim sistemi bulunan tüm bilgisayarlarda denediğimiz ve kesinlikle sorun yaşamadığımız VPN programı sayesinde hatanın çözümünü bulduk.. Ayrıca bu program sayesinde knight online da karşılaşılan there is an error in the selected server gibi hatalarla da karşılaşmıyoruz..Günümüzde VPN programlarının önemini sizlerde biliyorsunuzdur. VPN programlarını özellikle yeni çıkan internet yasasından sonra herkes kullanmaya başladı

. VPN Programları oynadığınız online oyunlara, girdiği sitelere ip bırakmaz yani internet üzerinde hayalet gibi dolaşırsınız.. Sadece knight online için değil her siteye girerken kullanabilirsiniz..Bu program kesinlikle BAN DC gibi sorunlar vermemektedir. Yaklaşık 3 aydır programı tüm işletim sistemlerinde denedik ve hiç bir sorunla karşılaşmadık gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Sizlere önerebileceğimiz ücretsiz VPN programı Hotspot Shield’dır.. Hotspot Shield’ı ücretsiz kullanabilirsiniz. Ücretsiz kullanımda internet sayfalarında bazen reklam çıkabiliyor. Benim önerim ücretli kullanmanız. Ücreti yaklaşık 50 TL Yıllık.. Ücretlinin en büyük avantajı ise normal internet bağlantılarından bile çok çok daha hızlı olması.

Hotspot Shield’ı GB Sitelerinden CashU satın alarak kolaylıkla edinebilirsiniz.Sizler için Ücretli ve Ücretsiz Sürümü Paylaşıyorum. Ücretsiz sürümde kısıtlama yoktur süresiz kullanabilirsiniz..Linklerde Reklam Vardır 5 sn Bekledikten Sonra Sağ Üst Kısımdan Reklamı Geç Sekmesine Tıklayınız..





Etiketler:knight,knight online,knight online güvenlik,Knight Online Security Alert Çözümü,Knight Online Security Alert Hatası,knight online security alert ile ilgili aramalar knight online güvenlik knight online güvenlik duvarı,knight online security alert sorunu,knight online security alert sorunu çözümü,knight security alert hatası çözümü,Security Alert,Security Alert Çözümü,Security Alert Hatası,security alert hatası çözümü,security alert kousbot,security alert xigncode,security alert xigncode3,Security Allert,Securty Alert,xigncode
 


Üst Alt