Kişiye Özel Yılın En İyi Taraftarı Plaketi ( Fenerbahçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
Kişiye Özel Yılın En İyi Taraftarı Plaketi ( Fenerbahçe )
Fenerbahçe’yi Türkiye’nin futbol tarihine yazdıran unsurlar yalnızca takım ve kulüp kadrosu değildir elbette. Siz taraftarlar var olduğunuz sürece Fenerbahçe de varlığını sürdürecek. Geçmişe bir bakın, ne görüyorsunuz? Aynen öyle; sizin desteğiniz sayesinde Fenerbahçe’nin yazmış olduğu başarı öyküleri var arkanızda! O halde takımınıza olan desteğinizi tescillemenin de zamanı geldi hatta geçiyor bile. Maçlarda Fenerbahçe atkısı, beresi, forması ve anahtarlığı sayesinde Fenerbahçeli olduğunuzu herkese gösterebiliyorsunuz. Misafirlerinize ve işyerinde görüştüğünüz insanlara Fenerbahçeli olmaktan onur duyduğunuzu bir plaketle belirtebilirsiniz. Fanatik yakınlarınıza hediye olarak sunabileceğiniz bu plaketler çok konuşulacak.



- Fanatik miyiz? -Eveeeettt! “Birer fanatiğiz ve takımımızı sonuna kadar destekleriz. Fanatik olduğumuz kadar da saygılıyız.” diyorsanız, Fenerbahçe spor kulübü adına size takdim edilen bir “Yılın En İyi Taraftarı Plaketi” tam da size göre. Bunu hak ettiniz ve takımınız da bunun bilincinde olduğu için size olan minnettarlığını böyle bir plaketle sunuyor.



Fenerbahçeli doğanlara özel olarak hazırlanan bir kulüp üyeliği sertifikasına ne dersiniz? Örneğin; bu plaket ile “Doğuştan Fenerbahçeliyim, bu takıma tam 28 yıldır bağlıyım!” diyebilirsiniz. Bir Fenerbahçelinin taraftarlığını resmileştirmenin en iyi yollarından biri bu plaketi ona vermek olmalı. Kişiye özel hediye seçenekleri arasında tüm fenerbahçelileri kendisine çeken en özel plaket karşınızda!



Gönül verdiğiniz takım sizin için daima var olacak ve siz de o kulüp için varsınız ve hep bilineceksiniz. Ancak, her bir taraftara tek tek ulaşmak mümkün olmuyor kulüp açısından. Siz de kendinize veya takımdaşınıza bir adet “Yılın Taraftarı Plaketi” hazırlatabilir ve sevimli fanatizm bulutlarını tepenizde toplayabilirsiniz.



Fenerbahçe Spor Kulübü size yıllardan beri süregelen desteğiniz, bağlılığınız ve katkılarınızdan dolayı teşekkürlerini sunuyor. Takımınız sizin varlığınızı hissediyor ve bundan anlatılmaz derecede memnun. “Yönetim Kurulu” tarafından isminize yazılmış bir resmi teşekkür mesajını şık bir plaket üzerine kondurmuş ve size vermişler adeta. Ne kadar gurur verici değil mi? Erkeğe hediye olarak verilebilecek en unutulmaz seçenek karşınızda!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt