Kısa bir hikaye(yaşanmış)

Sponsorlu Bağlantılar

FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
Kısa bir hikaye(yaşanmış)
olay bundan 3-4 sene evvel YASANMISTIR. O yaz en büyük zevkimiz arkadaslarla gece asagi inmek idi ve hemen hemen indigimiz her gece birbirimize korku hikayeleri anlatirdik. Anlattigimiz hikayeler genelde kendi hayal ürünümüz olurdu fakat anlatirken sanki yasamis gibi anlatirdik ve kendi uydurdugumuz hikayeye o ortamin verdigi gerilimle kendimiz de inanir ve korkardik. Içimizde en çok hikaye anlatan Nedim diye bir arkadasimiz idi. Nedim yasça bizden büyüktü ve bizi korkutmayi iyi basariyordu açikçasi. Yine böyle bir gecede Nedim bize çok ilginç bir hikaye anlatti. Hikayeye göre bazi insanlar sebepsiz yere içlerinden gelen bir atesle küle dönüsecek kadar yaniyorlarmis. Bu yanma o kadar çabuk gerçeklesiyomuski, kendisini kurtarmaya zamani olmuyormus kurbanin. Ayrica bu olay kurban yalnizken gerçeklesiyormus, yani görgü tanigi olmuyormus hiçbir zaman. Bu anlattigi hikaye ilginç oldugu kadar inandirici gelmemisti çogumuza. Fakat Nedim evinden getirdigi ansiklopedi de yazilanlari bize gösterince tüylerimiz diken diken olmustu hepimizin. Bu olaylar gerçek yasanmis olaylar olarak anlatiliyordu ansiklopedide kanitlari ile. O gece eve kosar adimlarla çiktim ve bütün gece gözlerime uyku girmedi. Ertesi gün ise belki hepimiz için hayatimizin en korkunç günü olmustu. Gelen habere göre Nedim bir sokak arasinda ölü bulunmustu ve isin ilginç yani Nedim’in gömüldügü mezarlikta 1 hafta sonra yangin çikmisti ve bütün mezarlar yok olmustur.


Inanmayan arkadaslar eski gazeteleri karistirabilirler. Tarih: 3 Eylül 1997, Mersin mezarligi orman tarafinda onlarca mezar yanmistir

bu bir yerden alıntıdır. :wacko:
 


valmont2

Üye
az once gulduruyordun .. şimdide korkutcakmısın milleti endoplazmik :haha:
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
:wacko: :huh: :unsure: bence cok korkunc yaa
 
darkwolf

darkwolf

Üye
Walla olabilir arkadasim ALLAH in gucune insan aklı ermez!!!
 
mavizeybek

mavizeybek

Üye
yaw bunu daha önce sancar da yazmıştı adamla birazda dalga geçmiştim ben böle şeylere inanmıyorum diye ama bir gece sokakta tek başıma yürürken aklıma birden bu hikaye geldi nasıl geldiyse ve gerçekten oldukça ürpermiştim ilginçtir :wacko:
 
XMEN_43

XMEN_43

Üye
Biraz Korkunç
 

*esra_r*

Üye
ilginç :allalla:
 

burak1301

Üye
bence yalan dolan bide hec korkunc diil 3eylul 1997 olayı dogruda olum fln onlar yalan bence​

--------------- Ekleme ---------------

nedimi fln arastırdım ole bişi yoq
inanmaın bence
en azından ben inanmıom
 
aLone

aLone

Üye
tırstım ya
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
araştırdım ama hep hikayeyi yazıyor başka bişey yok
 
avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz doğrudur...
 

Benzer Konular

alisait07
Cevap
13
Görüntüleme
1K
BLooD_ReG
Cevap
0
Görüntüleme
474
Cevap
0
Görüntüleme
514
' KalendeR '
Cevap
11
Görüntüleme
1K
Fahrettin.Onay


Üst Alt