'Kimi en başarılı geri dönüşlerden birini yaptı'

Sponsorlu Bağlantılar

Incredible

Incredible

Üye
    Konu Sahibi
'Kimi en başarılı geri dönüşlerden birini yaptı'
[h=4]Eski dünya şampiyonu Alan Jones, Kimi Raikkonen'in geri dönüşünü, Formula 1'de bugüne kadar gördüğü "en başarılı dönüşlerden biri" olarak niteledi.[/h]

1980 dünya şampiyonu Jones, Fin pilotun performansının, geri dönüşünün üçüncü yılında dünya şampiyonu olan Niki Lauda ile benzer seviyede olduğunu söyledi.
Avusturyalı pilot, 1979 sezonu sona ermeden önce pistlere veda etmiş, ancak 1982'de McLaren'la yarışlara dönmüştü. Lauda, 1984'te de üçüncü ve son dünya şampiyonluğunu kazanmıştı.
Kendisinin 1985/86 yıllarında, yeni kurulan Team Haas ile pistlere dönerek yarıştığını ancak bunun başarısız bir geri dönüş olduğunu belirten Jones, Raikkonen hakkında, "Sanırım birçok kişi şaşırttı, ben dahil..." diye konuştu.
Jones, "Gerçekten çok başarılı bir dönüş yaptı. Muhtemelen Lauda'nın yanında, en başarılı geri dönüşlerden biri" yorumunda bulundu.
Jones, Michael Schumacher'in de kendi şartlarına göre başarılı bir ikinci kariyer dönemi geçirdiğini belirterek, "Fakat Michael muhtemelen olmasını düşündüğü aracı alamadı" dedi.
turkiyef1
 
federico2424

federico2424

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Michael Schumache[/SIZE][/COLOR]
 

Benzer Konular

Oğuzhan
  • Kilitli
Cevap
2
Görüntüleme
635
Oğuzhan
Cevap
0
Görüntüleme
2K


Üst Alt