Kim gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kim gelecek?
Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un ayrılacağını açıklamasının ardından, boşalan yabancı kontenjanına kimin transfer edileceği tartışılırken, özellikle iki ismin ön plana çıktığı öğrenildi.

Sarı-Lacivertlilerin bu kontenjanı çok iyi bir santrforla doldurmayı planladığı ve Bayern Münih'in iki yıldızı Luca Toni ile Miroslav Klose'nin üzerinde durduğu belirtildi.

Alman basını Teknik Direktör Christoph Daum'un sezon başında alamadığı Luca Toni'nin üzerinde ısrarla durduğunu ve devre arasında Bayern Münih ile yollarını kesin olarak açıklayacak bu futbolcuyla sürekli görüştüğünü de iddia etti.

Bild Gazetesi Luca Toni'nin İtalya'dan gelen teklifleri de ciddi şekilde değerlendirmeye aldığını belirtirken, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Sarı-Lacivertlilerin Bayern Münih'in diger yıldızı Klose için devreye gireceği ileri sürüldü.

Sarı-Lacivertlilerde bugün bir başka gelişme adı bahis olaylarına karışan Kazım'da yaşandı.

Başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu sabah Kazım'ı kulübe çağırırak bir görüşme yaptılar. Görüşmeden sonra Fenerbahçe yönetimi bir açıklama ile futbolcusuna sahip çıktı.

Açıklamada, " İddia düzeyindeki bilgiler, maalesef delillerle ispatlanmış bir vakıa gibi kamuoyuna intikal ettirilmektedir. Üzülerek görmekteyiz ki, iddia düzeyindeki bilgilerle Kazım Kazım'ı yargılamakta, mahkum etmekte ve hüküm açıklamaktadır. Masumiyet Karinesi, Kazım Kazım dahil tüm bireylerin sahip olduğu doğal haklardandır. Hakkında isnat edilenler ispat edilene kadar Kazım Kazım da herkes kadar "masumdur." Bu sebeple özellikle basın organları, Kazım Kazım'ı bu aşamada suçlu ilan ederek "masumiyet ilkesini" ihlal etmemelidir. Bu tip haberlerin, genç bir insana, ailesine, sosyal çevresine bugün ve hatta gelecekte bir daha telafisi mümkün olmayacak şekilde zarar verdiğini, bu şekilde ihlal edilen kişilik haklarının bir daha onarılamayacağına dikkat çekmek isteriz" ifadesi yer aldı.

Bu arada Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden ve Ankaragücü maçında oynayamayan Kazım, Önder, Emre, Deivid ve sol ayak bileğinde ödem oluşan Uğur Boral'ın durumlarının henüz netlik kazanmadığı ve Sheriff maçında oynayıp oynamayacaklarının belli olmadığı vurgulandı.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bizim basın böyle maalesef delil olmadan pat ceza keser..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt