Kılıç: Hedefimizin gerisindeyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Kılıç: Hedefimizin gerisindeyiz
Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ilk kez sahalarında kazanmalarının önemli olduğunu vurgularken, puan olarak hedeflerinin gerisinde olduklarını da söyledi.



Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor'u 3-2 yenen Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Kılıç, "Puan olarak hedefimizin çok gerisindeyiz" dedi.
Kılıç, aldıkları galibiyetle İzmir'de kazanamama stresinden kurtulduklarını, geleceğe daha umutla baktıklarını söyledi.
Her şeye rağmen düşündükleri puanın çok gerisinde olduklarını ifade eden Kılıç, "2-0'dan sonra 10-15 dakika çok kötü ve yanlış oynadık. Bunun cezasını çektik ve kalemizde 2 gol gördük. Ancak her zamanki inatçı karakterimiz ortaya çıktı ve oyunu kazanmasını bildik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet özellikle istatistiksel olarak olumlu bir maç. İlk kez İzmir'de kazanmamız çok önemli. Oynadığımız maçların puan ortalamasına baktığımız zaman hedefimizin çok gerisindeyiz. Kalan 6 maçın en az 4'ünü kazanmamız gerekiyor" dedi.
Kıvanç'ın sakatlığı nedeniyle maçta yer almadığını, Okan Öztürk'ü de dinledirmeyi tercih ettiklerini ifade eden Kılıç, "Bu kadronun sürekliliğini görmek lazım, kadro rotasyonunu doğru yaptığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Karşıyaka, bu sonuçla İzmir'de 6 maç sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Yeşil kırmızılar son olarak 2 Mayısta Çaykur Rizespor'u 3-1 yenmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt