Keçiören'de kızları dövenler gözaltına alındı

Sponsorlu Bağlantılar

UtkuGARIP

UtkuGARIP

Üye
    Konu Sahibi
Keçiören'de kızları dövenler gözaltına alındı
Ankara Emniyet Müdürlüğü, Keçiören'de iki kızın darp edilmesiyle ilgili görüntülerde şahısların isminin geçmesinden yola çıkılarak yapılan araştırma sonucu, olayı gerçekleştiren H.K. ve yaşları küçük olan D.V , S.O, B.Y. isimli şahısların, görüntülerin kayıtlı olduğu telefon ile yakalandığını bildirdi.



Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ekim ayında Keçiören'de bulunan Behram Aktaş Parkında meydana gelen "kasten yaralama" ve "hakaret" olayı ile ilgili olarak sosyal medya ve bazı haber sitelerinde 3 erkek şahsın, 2 kız kardeşi döverek hakaret ettiklerine dair görüntülerin yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz Gasp Büro Amirliği ekiplerince, görüntülerde şahısların isminin geçmesinden yola çıkılarak yapılan araştırma sonucu, olayı gerçekleştiren H.K. ve yaşları küçük olan D.V, S.O, B.Y. isimli şahıslar görüntülerin kayıtlı olduğu telefon ile yakalandı. Şahısların alınan ifadesinde olayın, kız kardeşlerden birisinin erkek arkadaşı ile aralarındaki sorundan kaynaklandığı ve H.K'nın intikam amacıyla görüntüleri telefona kaydederek sosyal medyada paylaştığı anlaşıldı."

Sen çok iyisin, haşat olman lazımdı

Bir parkta kaydedilen görüntülerde genç, kız arkadaşına sürekli "özür dile" "yüzünü göster" diye bağırarak tokat atıyor. Videoda gencin "Kızlara vurulmaz diyorlar ama aldatırsa, hele ben rezil olursam böyle vururum deyip tokat atması ve "Bu videoda da diyorum kızlara vurulmaz, şiddet diye bir şey yok... Var abi" sözleri dikkat çekiyor. Videodaki bir diğer önemli ayrıntı ise gencin "Eskilerine bakılırsa sen çok iyisin. Daha dövmedim. Haşat olman lazımdı senin" sözleri...
 


Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Oğlanın tipe bak yolda görsem kaçarım başka erkek mi bulamadı bu kızlar :ehe
 
zombaka

zombaka

Üye
Bunu izlemiştim şerefsizler
 
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Akşam tekrar haberlerde bugün :)
 

Benzer Konular

El~PisToLeRo
Cevap
0
Görüntüleme
486
El~PisToLeRo
OnePartizan
Cevap
0
Görüntüleme
2K
OnePartizan
abandonware
Cevap
30
Görüntüleme
3K
abandonware
Cevap
13
Görüntüleme
5K
çeşnibahar


Üst Alt