Kddi, Yeni “lg Isai” Akıllı Telefonu Resmi Olarak Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kddi, Yeni “lg Isai” Akıllı Telefonu Resmi Olarak Duyurdu
Dünyanın en büyük pazarları arasında yer alan Japonya’da faaliyet gösteren cep telefonu operatörleri, sonbahar ile birlikte yeni akıllı telefon modelleri duyurularını gerçekleştirmeye başladılar. Bu firmalardan bir tanesi olan KDDI, LG ile beraber yeni bir akıllı telefon duyurdu. Yeni akıllı telefonLG isai olarak adlandırılmış.



LG ve KDDI bilindiği üzere partner olarak karşımıza çıkıyorlar. Yeni akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlüğünde IPS LCDdokunmatik ekrana sahip. Yonga seti olarak da Qualcomm‘un 2.2Ghz saat hızında çalışan Snapdragon 800 yonga seti üzerinde çalışacak. Ancak bu bilgi henüz basın bülteni üzerinden doğrulanmadı.

Akıllı telefon hakkında basın bülteninde çok da fazla bilgi bulunmamakta. Ancak diğer teknik özelliklere bakacak olursak eğer, LG isai suya ve toza dayanıklı yapıya sahip olacak. Kamera olarak arka yüzünde 13.1MPkamera bulunacağı belirtiliyor.

LTE desteğine de sahip olacak olan yeni akıllı ayrıca Wi-Fi, NFC, IRdesteği de sunarken, 2.500mAh batarya ile sunulacak. Google Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışacak olan akıllı telefon koyu mavi, mavi, beyaz ve siyah olarak Kasım ayı içerisinde raflarda ki yerini alacak.

KDDI, yeni “LG isai” akıllı telefonu resmi olarak duyurdu
 


Üst Alt