KD player çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maverick35

Üye
    Konu Sahibi
KD player çalışmıyor
arkadaşlar bende 6300 kullananlardanım ama Kd player ve lyrics playerı çalıştırmıyor telefonum... Birinde device error veriyor diğerinde out of memory hatası veriyor bunların çalışması için başka bir program mı lazım....
Bir de ben de fs-command diye bir program var telefonun volume seviyesini %55 olarak gösteriyor bunu nasıl arttırabilirim.(Ama sakın bana telefonun yanındaki tuşu kullanarak demeyin:box)
Şimdiden sağ olun...

Maverick35

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım bi sorum daha var mesela benim kartta 100 tane şarkı var hepsi için tek tek okum izni istiyor bu melet ayarlara baktım hepsine izin ver me diye bişşi yok onu nasıl halletcez

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sessiz de çalışmıyor...

jatvalca

jatvalca

Üye
Türkçe kd playerde parçaların hepsini çalmak için
Ana ekranda iken menüye basıp ÇALMA LİSTESİ ne gir
Krşına boş bi ekran gelecek ve tekrar menü tuşuna basıp DOSYA EKLE ye giriyoruz
Şimdi karşına C: ve E: diye bi yer çıkacak E: hafıza kartı onu seçiyoruz Uygulamanın burdaki verileri okumasına izin verdikten sonra MP3 lerin olduğu klasörü seçiyoruz
MP3 listesi açıldığı zaman tekarardan menü tuşuna basınca HEPSİNİ EKLE yi seçince
parçaları ister sırayla istersende karışık olarak çalmaya başlıyacaktır
müzik çalarda 7 ye basarsan parçaları karışık bi şeklilde çalmaya başlar
9 a bastığında parçayı tekrar çalar
1 bastığında parça listesini görebilirsin
2 - 8 ses tuşları 3 de equlaizer 4- 6 da parçalar arası değiştirme
yardımım olduysa ne mutlu bana

alisengul133

Üye
Türkçe kd playerde parçaların hepsini çalmak için
Ana ekranda iken menüye basıp ÇALMA LİSTESİ ne gir
Krşına boş bi ekran gelecek ve tekrar menü tuşuna basıp DOSYA EKLE ye giriyoruz
Şimdi karşına C: ve E: diye bi yer çıkacak E: hafıza kartı onu seçiyoruz Uygulamanın burdaki verileri okumasına izin verdikten sonra MP3 lerin olduğu klasörü seçiyoruz
MP3 listesi açıldığı zaman tekarardan menü tuşuna basınca HEPSİNİ EKLE yi seçince
parçaları ister sırayla istersende karışık olarak çalmaya başlıyacaktır
müzik çalarda 7 ye basarsan parçaları karışık bi şeklilde çalmaya başlar
9 a bastığında parçayı tekrar çalar
1 bastığında parça listesini görebilirsin
2 - 8 ses tuşları 3 de equlaizer 4- 6 da parçalar arası değiştirme
yardımım olduysa ne mutlu bana
abicim ben senin dediklerinin aynını yaptım mp3lerimin olduğu klasöre girdim hiç bir mp3 gözükmüyo bunu nasıl açıklarsın ?

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeş uygulamayı ilk açtığında UYGULAMANIN BURDAKİ VERİLERİ OKUMASINA İZİN VER diye bi ibare çıkıyor.O çıktığı zaman evet diyeceksin hatta bi kaç kere çıkıyor hepsine evet diyeceksin
E:Hafıza kartı olarak görür E ye girecek müzik dosylarına gideceksin eğer müzik dosyandaki parçalar
waw,wma ise onları görmeyebilir ben bi inceler en kısa zamanda sana cevap yazacam

Kartında yazdığına göre telin 6288 benim eski telefon
Telefonda orjinal müzik çalar var bu program orjinalinden farklı değil sadece görüntüsü farklı yani
equlaizer ayarı felan bu programdada yok

kağan215

Üye
Play Diyorum Sarkya Ama Sarkını Ismini Yazıyo Arkasından Da Device Error Diye Ne Yapmalıyım Yardım Edermısınız Acele Lutfen

aspıre

Üye
bu e 250 de çalışırmı

degerli43

degerli43

Üye
Uygulama erişimnden kaynaklı bir sorun. veri erişimi-veri ekle ve düzelt-her zaman sor yap

cido47

Üye
kjytuyfrf

fb92

Üye
arkadaşlar kd player çalışırken telefon hafızasını kullanıo tlfn hafızası yetmediği zaman hata verio benimde w800 üm var bendede aynı sorunu verio ve tlfn hafızasını bosaltınca çalışmaya başlıo

musabkc

Üye
arkadaşlar kd playeri yükledim şarkıları ekledim ama şarkıyı çalmaya baslayınca devince error diye bi ekran çıkıo kaarşıma bendeki telefon 6230i lütfen yardım

totx

totx

Üye
samsung e-250 de şarkıları eklemiyor.

canpato

canpato

Üye
6288 de de aynı sorun war uygulama erişimini herzaman sor diyorum ama fark etmior hala aynı bi yardımcıda bulunun mehmet ali bey :D

umut7741

umut7741

Üye
uygulama hatası veriyorsa türkçe karakter olmadığı için veriyor şarkıların isimlerinin bazıları turkce karakter değil onları düzeltmelisiniz

satkog

Üye
arkadaşlar benim nokia 2630 telefonumda mp3 çalmkıyor ama telefonun orjinal parçalarını çalıyor mp3 nasıl çalıcak

suvivor

Üye
nie çalışmadığını ben buldum!!menüden ayarlara girin>zil sesleri>aşağıya doğru inin!!uygulamada sesler die bir başlık var!!o kapalıdır.onu açık yapın!!çalışır!!

• Beğen
Tepkiler: sukruyuksel88

cabbaremmi

Üye
evet arkadaşlar...ayarlardan zil seslerine girip uygulamada sesler açık yapınca sorun kalmıyo...herşey için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt