"Kazakistan galibiyeti küçümsenecek bir galibiyet değildi''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Kazakistan galibiyeti küçümsenecek bir galibiyet değildi''



A Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Arda Turan, Kazakistan galibiyetinin çok önemli olduğunu söyledi. ''Artık dünyada her takım 10 kişiyle topun arkasına geçiyor" diyen milli futbolcu, "Kazakistan galibiyeti küçümsenecek bir galibiyet değildi'' diye konuştu.
Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası elemelerindeki Avusturya sınavı öncesi A Milli Takıma bir sponsor firma tarafından otobüs hediye edildi. Törene futbolcular ve teknik heyet de katıldı.
Kazakistan karşısında alınan 3 puanın mimarı Arda Turan, burada yaptığı konuşmada 2-1'lik skor için ''küçümsenecek bir galibiyet değildi'' dedi.
Arda, "Üzerimizde baskı hissetmiyoruz, ama artık dünyada her takım 10 kişiyle topun arkasına geçiyor. Son dakika golü de olsa kazanmak çok önemliydi. Galibiyet küçümsenecek bir galibiyet değildi. Avrupa Şampiyonası bizim kültürümüz için çok önemli. Ülkemizin buna ihtiyacı var. Bir şeyler kazandığımız zaman sıkıntılarımızı unutabiliyoruz. Bizim herkese ihtiyacımız var. Hep berabere başarılara imza atacağız, ama önemli olan inanmak" diye konuştu.
Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan ise, milli takım sayesinde yeniden sahalara dönüldüğünü söyledi.
Arıboğan,''Uzunca süredir Türkiye'yi meşgul eden farklı konular biraz bizi sahadan uzaklaştırdı, ama milli takım sayesinde tekrar sahaya döndük. Biraz sıkıntılarımız olsa bile kazanmamız gereken gruptaki önemli puanları aldık. Heyecansız maçları heyecanlandırmayı biliyoruz galiba. Şimdi daha önemlisine gidiyoruz. Avusturya kazanmamız gereken bir maç...' dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt